Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ImI87

    őstag

    válasz Zájec #5240 üzenetére

    Értem, ez bíztatóan hangzik. :C
    PH tesztet néztem, de az pont nem jó, mert v.mit balfaszoskodtak a memókkal. ;]

    Ezt a beállítás dolgot jó, hogy írtaad, mert P!%-nél már tele tököm, hogy "komolyabb" tuninghoz olyan sokat kell szarakodni (gtl, reference, skew...). Itt akkor ilyenek nincsenek? Vagy nem kell velük túl sokat foglalkozni?

    A kigondolt beállítás megfelelő lenne? És jó úgy, ahogy írtam? Erre mondj már pár szót!
    És még annyi, hogy tudom neked DS4-ed van, de az UD4P-ben van Loadline Calibration? Egyáltalán ez a dolog van i7 prociknál is?

    Ramokon még gondolkodom, olvastam, hogy fölöslegesek a nagy tuningos KIT-ek, de lehet keresek v.mi jó áron kapható 1600-as CL8 3x2 cuccot, azzal biztosan nem lesz baj. Ha jól értem, akkor ram tuningnál nem a ramokkal van gond, hanem nagy órajélnél az uncore nem bírja a tempót, vagy csak nagy fesszel. Pont a te erdeményeidet néztem, olyan 1400-1500 között bőven megfelelő a teljesítmény, szépek az Everest eredmények. :K Jobbra nem is vágyom, csakha könnyedén megoldható.

    HSM:
    hát szeretem a kihívásokat, meg az új dolgokat is. :) Meg az a lényeg, hogy lenne egy újabb, jobb konfigom, minimális ráfordítással. Ehhez persze jó áron kell eladni a cuccaimat, ami eltarthat pár hétig. :U Nem szeretném áron alul eltékozolni a jó cuccokat......

Új hozzászólás Aktív témák