Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    válasz Zájec #3753 üzenetére

    na látod ez a baj az egész kóráj7-ben ... nincs ilyen...
    szóval egy kicsit , ilyen szempontból el lett cseszve ez az egész.......
    nem tudod egészségesen használni 1800-200mhz között a ramokat....

    ez jogos, de ha az intel dokumentációt akarod alapul venni "egészséges feszek"-nek, akkor azt is nézd meg hivatalosan mennyi az a ramsebesség amit olyan szabványnak tekintenek benne mint az 1.35v qpi-t. segitek: 1333. az alaplapok dobozán már az 1600 is OC-ként van feltüntetve. én nem érzem úgy, hogy el lenne cseszve, nézd meg, ha default-on belövöd a rendszered, 2.66G ddr3 1333 cl9, már akkor is teljesen default feszültségen és órajelen 24/7 nagyobb memória sávszélességet kapsz mint c2d-ben valaha el tudsz érni. csak agyonhúzott ram&nb-vel egy everest erejéig.

    végülis nem .... nekem az alap 1.10v is elég volt a 190BCLK-hoz.. majd rápróbálok mennyi kell a 200-nak...

    mondom, procifüggő :D

    igan az vagyok , az anyagi lehetöségeimhez mérten ... ami szükös.. :R

    persze, mindenkinek, mo.-on vagyunk :D de azért i7 mellett nem hinném h éhenhalnál - de tudom, hogy honnan indultunk ki, és meg is értem, nem érzed szükségét az 1500-1600mhz-nél gyorsabb ramoknak, nincs is ezzel semmi baj, de hidd el nem értelmetlen az mindenkinek.


    nem találok ki semmit , te montad ki... :D amúgyis a 2000+ ramgyártoknak csak az a céljuk hogy egy jó zsiros árcédulával eladják a ramjaikat...


    miért, az életben kinek nem az a célja? nincs ingyen ráksaláta :))

    [ Szerkesztve ]

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák