Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz HSM #30814 üzenetére

    Pedig pont azon van a hangsúly. Tehát extrém tuningnál a lap nem fog leolvadni, mert erre van felkészítve. Pontosan ezt szolgálta a teszt. Classi nagyon messze van a két laptól, kár erőltetni. Már csak azért is, mert első generációs X58 -ról beszélünk. És nem azért a 7 fillérélt, de a Bloodrage megette a Classified -et, keresztben... ;) (mind procikezelés, mind memkezelés, mind max BCLK, mind max QPI, bocs Cyber tőled is, de ez az igazság) És az csak egy Foxconn lap, igaz Shamino munkássága miatt egészen jól sikerült. Akkor most miről beszélünk megint? Az már Cybertrone -nál is beigazolódott, hogy van különbség. A Gulftown -t ez a két lap kezeli a legjobban, nála se úgy ment a 980X, mint nálam az R3E-ben. Ha más nem, akkor ez mindent elmond. A 3x annyi arany meg továbbra is azt mondom, hogy parasztvakítás. ;) Nehogy azt hidd, hogy pl. a Giga UD9 vagy az R3E -n egy mezei socket van. Ott a marketing más irányba ment el. Nézd meg a 6 magos WR listát. ;)

    A stabilitásról meg annyit, és akkor én zárom is a témát. Nálam stabil volt, egy teljesen más lapban, más rendszerrel. Nála is stabil, már jó ideje. Túlreagálsz mindent, vagy csak nem értesz hozzá, különösebben nem érdekel. Ez tudod milyen? Odaadok Neked egy procit, azt mondom nem volt nitrozva. Te örülsz mint majom a farkának, hogy hogy megy. Majd később elmondom, hogy mégis, onnantól már számodra hibásnak minősül. Te nem tényeket közölsz, hanem a saját véleményeden lovagolsz. Kicsit kezd már nevetséges lenni. Te így gondolod, és kész. Tiszta baromság. Isten bizony, elviszem Neked azt a procit, ha találsz rajta default beállításon egy hibát Neked adom, LOL. Az a proci még most is 100%, és 100x többet ér mint a szét LinX-elt, antituning példányok. ;)

    Laraxior: Ez beteg. :DDD A meleg levegővel gond lehet, annak meg kellene oldani az elvezetését onnan a lapról. Visszafűti a VGA-t is.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák