Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Cybertrone #30815 üzenetére

    Ellenben ha tuningolsz, arra miért vállaljanak garit? :U Ennyi erővel 12V helyett ráköthetnél 48V-ot is, hátha úgy mégjobban megy... ;] Remélem átmegy azért, mennyire labilis kérdésről beszélünk, hogy melyik részét a specifikációk áthágásának ítéljük meg garanciálisan elfogadhatónak.

    A tuning mindig is saját felelősségre menő móka volt, szerintem nem elvárható egy gyártótól, hogy egy balul elsült tuning eredményeként meghalt lapot cseréljen gariban... Erkölcsi szempontból még érdekesebb a kérdés, mert hirdetve úgy van, hogy 600W meg 1500W, aztán meg kisbetűvel, hogy saját felelősségre. Ilyenkor ki a felelős a döglött lapért? A user, hogy nem jött rá, hogy gyakorlatilag átverték, vagy a gyártó, aki kisbetűvel írta a lényeget? :D

    (#30817) Laraxior: Ez nagyon ottvan! :Y :C Csak vigyázz, azt csicsergik a madarak, hogy a GTX590 táprésze elég könnyen halálozik feszemelős tuningra, figyelj oda rá. :K Amúgy nem fért el a venti a lap és a hűtő közé? Mert így a forró levegő egyből benyal a laphoz, ami a lapnak se a legjobb, meg a hűtésnek se, mert nem tud hamar távozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák