Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz Qru #27037 üzenetére

    Hát csak játék miatt én sem váltanék hidd el, 950 meg annyira nem mozgat meg és egyik D0 sem amennyivel többet kérnének érte.
    Ezeket a grafikonokat elnézve semmi előnye nincs se i7-nek, se SB-nek C2Q-hoz képest... talán annyi, hogy vegyeslimit esetén optimalizálatlan játékoknál nincs akadozgatás...
    Régebben HSM tesztelgette 4850-el a GTA4-et, illetve DigitXT-vel néztünk pár Assassins Creed 2 alatti low grafra lőtt FPS-t (ott kegyetlenül elhúzott az i7).
    Azért agyalok valami optimális beállításon, mert ez a grafikon helytálló és itt bizony az SB játék alatt bő 70W-al kevesebbet eszik majd 1Ghz-el gyorsabb procisebesség mellett:

    radi8tor1: Itt a teljes cikk.
    A lényeges dolog ez:

    "For this step, there are only two voltages you should play with; VTT, and IOH Core. IOH Core voltage is easy, if you are running a single PCIe card (graphics card), give the IOH Core 1.1V, two graphics cards 1.15V, three graphics cards 1.2V, or four graphics cards 1.25V. If you plan to run bclock frequencies far beyond 200MHz, sometimes it may help for the IOH core to be even higher."

    Nálam nem fagyások voltak, na jó azok is (BSOD nélkül kiakadt a gép és egy idő után semmi billentyűzetkombinációra nem reagált,csak a reset gombra... ezt a Catalyst okozza). Amikor kevés volt, akkor megállt az egér és ahhoz hogy működjön ki kellett húznom és újra bedugni... illetve mint írtam win bejelentkezéskor kapásból usb cucc ki-be dugdosásakor lejátszott hangot adott a hangszóró, mintha valami HW-t dugtam volna a gépbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák