Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Devid_81 #16778 üzenetére

    Azért mondjuk ne nagyon hagyd fél óráig, v. tovább futni. Egyébként szélszerű az IBT-t használni, az ugyan később hibázik, mint a LinX, viszont akár 5-8°C-kal is hűvösebb lehet a proci.

    Qru: És hova tennéd a gépet? :F
    A Z600 tesztnek külön örülnék, mert pont ezt a hűtőt hagyják ki minden tesztből (persze, elavult :((( ), de saját tapasztalataim alapján bőven pariban van a konkurenciával azok alapján, amiket azokról olvasok. Ne feledjétek el dupla ventivel is tesztelni, mert jobb úgy a hűtése, v. ua. a hatásfok jóval halkabban. Zajban mindenképpen nyerőnek kell lennie.
    A passzív kiképzésének (gondolom, úgyis tesztelitek) egyetlen hátránya, hogy úgy a blokk keltette légmozgás (nem rossz azért egy venti nélküli hűtőtől) 4 oldalra (és oldalanként 2 irányba) tolja szét a meleg levegőt (erről is írhattok esetleg, mert a userek 95%-a azt hiszi, hogy pusztán a mérete határozza meg a hűtési teljesítményét), így ha ventivel használja az ember, akkor az egyik oldali meleget pont visszafújja a blokkra (azért a hatásfokon ez nem sokat ront), tehát legjobb egy felette a házból kifelé szívó, nagy venti lenne, viszont az meg max. egy HAF932 méretű dobozban fér el.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák