- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #2632 üzenetére
a dolog története annyi, hogy valami holland emberek "találd ki hol van ez a vasúti izé" játékot játszanak. feltételezés, hogy M.o.-i a kép, de nem biztos. beírtak valamit a gugliba, megtalálták véletlen a honlapomat és írtak egy emait, hogy hátha rendi vagyok.
namost mivel Hollandia a második kedvenc országom (a holland virm meg a kedvenc vonatom) gondoltam teszek egy próbát itt a topikban, számomra ez a "legvasutasabb" hely amit ismerek. meg gondoltam, hogy az itt lakóknak vannak kapcsolataik más rendszerben élő jedikkel is.
szóval nem feltétlen itteni a kép, azért is kérdeztem rá a dolognak erre a vetületére. exif a dolog lényegéből adódóan természetesen nincs.
-
lapa
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2628 üzenetére
jellemzően azért árnyékot vetnek, meg gondoltam hátha megtalálom a falhoz közeli esetleges erődöt. sok esélyt nem adtam neki, de azért egy ilyen kanyart 3 sínpárral gondoltam kiszúrok.
@ro_bert17: megköszönném, ha meg tudsz valakit kérdezni.
-
lapa
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2625 üzenetére
értelek. nézegettem a műholdképeket, de ilyesmi konstellációt nem láttam Komáromban.
egyébként a műtárgyakról meg lehet bizonyosan állapítani, hogy ez Mo-i kép?
a falról sincs infó, ahogy írod kb bármi lehet.
-
lapa
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2623 üzenetére
nem görbül a sín, ez valszeg nem az. ettől függetlenül köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest