- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apropenz
csendes tag
válasz
YanezTTrain #2838 üzenetére
Kedves YanezTTrain !
Köszönöm a gyors válaszodat,nekem mindenféle leirás,kapcsolási séma nagy segítség.
Várom érdeklődéssel az anyagot.
Üdv. apropenz -
apropenz
csendes tag
válasz
YanezTTrain #2835 üzenetére
Kedves YanezTTrain !
Sikerült kinyomtatnom nagy nehezen a megküldött linkeket.
Sajnos a sorban 6.-at valamiért nem engedélyezi a rendszer.
Volnál szives még egyszer elküldeni.Mellesleg mi a címe annak a PIKO/TT Bahn füzetnek,amiből beszkennelted a képeket ?
Talás a teljes anyag fellelhető valahol.Köszönettel
apropenz
-
apropenz
csendes tag
válasz
YanezTTrain #2835 üzenetére
Kedves YanezTTrain !
Köszönettel megkaptam a kapcsolási rajzokat.
Remélem ki tudok okosodni rajta,ha nem akkor előre is elnézésedet kérem,ismét jelentkezem.Üdv. apropenz
-
apropenz
csendes tag
Szervusztok !
Kezdő modellező vagyok és kérem segítségeteket.
PIKO HO eredeti (ősrégi )típusú sinekkel,mozdonyokkal rendelkezem .
Sajnos az elektromos/mechanikus váltókhoz nincs kapcsolási rajzom,emiatt nem tudom összeállitani a most készülő terepasztalomat.Tud valaki segiteni,hol lehetrégi PIKO modelhez váltó, szemafor,megszakitó stb. kapcsolási rajzot beszerezni.
Megvettem egy szintén ősrégi " Vasutmodelezés" könyvet ( német fordítást),de ott csak általánosságban van szó a váltók kapcsolásáról.Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest