- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacikaaa007
csendes tag
válasz
YanezTTrain #2228 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kiderült, mind a két fele egyik irányba rossz a váltónak, érintkezési gondja van, azért nem ment. Én meg azt hittem, a kettő valamilyen összeköttetésben van, azért zárlatos. -
Lacikaaa007
csendes tag
Sziasztok!
Nekem régi TT-s terepasztalom van félkész állapotban. Most tartok a váltók bekötésénél, de van 2 angol váltóm, amit nem tudok bekötni. Csak egyik irányba vált, a másikba zárlatos mind a két fele. Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan kellene bekötni? Így néz ki:
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest