- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostmat
tag
Sziasztok!
Akinek van TT méretben NOHAB, illetve Ludmilla mozdonya, tudna nekem küldeni pár képet róluk kasztni nélkül? Főleg az elektromos részekre koncentrálva?
Nagyon megköszönném!
Felülről, kicsit oldalról, súlyok nélkül
many thanks!
-
ghostmat
tag
akinek vannak jó likjei ezzel a karbantartással kapcsolatban privátba küldje nyugodtan!! nem szeretnémszétoffolni a topicot
-
ghostmat
tag
válasz
pirosvilamos #2218 üzenetére
Köszi!
pár dolog akkor: sínradírt nem ismerem, miből van? Én polírpapírt vettem ma, vagyis nagyon finomszemcsés csiszolópapírt. Meg varrógép és finommechanikai olajat
remélem azok is jók lesznek, kenőzsírnak mi lenne jó? -
ghostmat
tag
Sziasztok!
Végre találtam egy működő topicot!
Olyan kérdésem lenne hogy van használt évekig dobozban tartott elég nagy TT-s készletem, úgy döntöttem kicsit feljavítom.
Ehhez kérnék segítséget, hogy rozsdás, és szürjke síneket mivel érdemes tisztítani, esetleg vagonokat, mozdonyokat /és azok áramszedőit/ mivel érdemes takarítani??Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest