- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Kb. 15 éve, 15 évesen foglalkoztam vasútmodellezéssel, aztán pénz hiányába abba maradt a terepasztal építés. Most újra neki lendülnék, viszont helyhiány miatt egyelőre annyira gondoltam, hogy egy íróasztalnyi területen csinálnék egy állomás részletet, fordítókorongos fűtőházzal. Viszont mozognának rajta is a modellek, előre programozva, oda-vissza a váltókon stb. Ez mennyire rossz elképzelés?
A géppark nem nagy, és egyik sem digitális még. Piko 1047 Taurus van, ezt tudom, hogy könnyebb digitalizálni, illetve egy régi, szerintem kb. 50 éves Piko Nohab van (ezen kívül van még egy-két modell ami nekem jellegtelen, azokkal nem foglalkoznék). Ennek a Nohabnak a digitalizálását felejtsem el, inkább szerezzek be egy "új" Nohab-ot?
szerk.: H0
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest