- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frecsi
újonc
válasz
Intruder A 6 #1807 üzenetére
Hello !
Érdekelne a vezérlő. Ha tudsz küldj képeket vagy bővebb ismertetőt.
Előre is köszi,
Frecsi -
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder A 6 #1765 üzenetére
Még szerencse, hogy tavaj szemfüles voltam és megvettemmind a 20 as nohabot meg a 100 as szergejt 36 ezerért.Meg sikerült beszereznem egy sárga nohab alapanyagnak való roco mozdonyt 25 ért és 10 ezerért meg lett csinálva teljesen valósághűre. Ugyan igy tettem szert a 265 szergejemre is, az is átalakítás.Majd a közeljövőben tervezek egy remot szergejt meg egy eurocom traxot venni, és majd jövőre jöhet a gigant , mert végre megjelenik nagy pédányszámba is.
-
Bogyi
csendes tag
válasz
Intruder A 6 #298 üzenetére
Köszi szépen. A multimaus útmutatóját pedig már le is fűztem magamnak. Tanulmányozgatom rendesen bár majd a kipróbálása lesz az igazi. Már várom a pillanatot, lehet ezen a következő hétvégén vagy legkésőbb alig két hét múlva de elvileg már a kezembe foghatom majd. Természetesen a fényképezőgép is a kezemben lesz majd.
-
st.hubertus
tag
válasz
Intruder A 6 #294 üzenetére
Hol van lehet rangsort találni, hogy melyik gyártónak mennyire kidolgozottak a modelljei? (pl: PIKO: Junior, Hobby)
-
Bogyi
csendes tag
válasz
Intruder A 6 #287 üzenetére
Üdv,
Ez aztán a klassz Taurus flotta!!! Nagyon tetszik? A MÁV-os, gondolom Piko, digitális vagy csak előkészített? Amúgy ugye a leendő kezdőkészletemből idővel én egy RoLa szerelvényt hoznék ki, Szakmámból is adódóan, de érdemes megnézni a www.oekombi.at oldalt ott szoktam a kamionjainknak foglalni vonatot. De a lényeg a felső sávban látható ÖBB Taurus is.
Néztem a neten ezeket a mélybölcsős kocsikat, inkább a Fleischmann cég gyártja, de piszok drágák. Ha esetleg valakinek lenne felesleges és tudna elfogadható árat is, érdekelne esetleg. Kamionok már vannak hozzá. Tényleg a múltkor csak azt a csekély vasúti gépparkot mutattam be, arról nem is szólva, hogy teli vitrinpolcnyi 1:87-es járműparkom van. Sőt azokat magam is készítek.
Még egyszer nagyon tetszik a flotta.
-
Batman2
őstag
válasz
Intruder A 6 #232 üzenetére
az jó, várom a fotókat !
-
st.hubertus
tag
válasz
Intruder A 6 #247 üzenetére
[L:http://shop.modell.hu/product_info.php?cPath=109_127_135&products_id=41967&osCsid=8s6t6pufrlaveb7iitj2m5aj34][/L]
Innen. Itt volt a legolcsóbb. Kábé ennyiért vannak a használt cuccok is a Vaterán. És azért ez személyvagonos soktenegelyes[link]
-
st.hubertus
tag
válasz
Intruder A 6 #243 üzenetére
Csak a kép miatt linkeltem be, nem innen akarom megvenni. Amúgy nézelődtem mindenféle külföldi linken, és kábé 18 000 volt ez a készlet, persze akkor külföldi postát kéne fizetni, meg euroban kell utalni a pénzt...
Viszont a mozdony nagyon bejövős, DB, digitalizálható, és a német festésű cuccok nem tűnnek olyan brutálisan drágának, mivel többnyire nagyszériásak. Vagy csak én képzelem így? -
st.hubertus
tag
válasz
Intruder A 6 #226 üzenetére
December 15-16. között harmadszor rendezik meg a győri vasútmodell-kiállítást. A kiállítás alatt modellek, kiegészítők, szakkönyvek, képeslapok adás-vételére és ingyenes szaktanácsadásra is lehetőség nyílik.
Helyszín: Ady Endre Művelődési Ház (a régi Vasas) Győr, Teleki u. 38.(NOL)
-
st.hubertus
tag
válasz
Intruder A 6 #224 üzenetére
Másrészt viszont lehet az embernek mákja. Tegnapig volt fenn egy kezdő analóg szett használtan 10 alatt. Ott ugye a rutinos Vaterások teszik fel magas áron a megunt termékeiket. Decemberben Győrött lesz kiállítás, én el akarok menni, mert én is szeretnék mozdonyt, meg mindenfélét venni. Valahol találtam 20 000 alatt egy kezdő analóg szettet, amiben nem gőzmozdony volt, hanem diesel.
alulról a 3.: [link] -
Jégkokó
veterán
válasz
Intruder A 6 #211 üzenetére
Nem roco sínek, piko a sínrendszer.
-
tkazmer
addikt
válasz
Intruder A 6 #171 üzenetére
Ment pm...
-
tkazmer
addikt
válasz
Intruder A 6 #169 üzenetére
-
Batman2
őstag
válasz
Intruder A 6 #154 üzenetére
Hi
Igen, úgy tudom, hogy vannak összekötő darabok a két típushoz.
Üdv.: -
zsdav
csendes tag
válasz
Intruder A 6 #129 üzenetére
szia Intruder, nekem van ilyen flexibilis sínem 2 is beépítve, szerintem nagyon jó, az egyik az alagútban, a másik meg olyan helyen, ahol nem nagyon lehetett volna osszekotni a síneket. egyébként szinte bármilyen ívet meg lehet vele csinálni. Csak az osszetételeknél kell vele kicsit babrálni, én eloszor fogóval húztam helyre az egyik oldalát, meg el is lehet vágni is, szóval dícséret neki.
-
mazda626
addikt
válasz
Intruder A 6 #129 üzenetére
Szia!
Nekem is Pico Taurusom van, 14e FT-ért vettem egy debreceni modellboltban. Nálam csak díszként szolgál, jó ha egy órát játszottam vele max.Nagyon tetszik, aggathattam rá a vagonokat, vitte szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest