- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galad
csendes tag
válasz
Attis1982 #211 üzenetére
...hát nemtom (nem a vidovágásra reagálok, ahoz nemértek
)... Fateroméknál beüzemeltem az 550et, mert nekem teszökkent a kis...om a gépemtől, és mindent kitéptem belőle a ramon kívül ami mozdítható, de az nemis idatartozik. Szóval bekötöttem faternál, és őszinte döbbenetemre élesebb, és színesebb képe volt a gépről kikötött DVD filmnek, mint az én sony asztali DVDlejáccómnak.
-
Galad
csendes tag
-
Galad
csendes tag
Nem hiszem, hogy azzal van a gond (nem is igazán tudom mi a gond, mert nekem az 550 gond nélkül vitte a két monitort a gyári illesztőjével), de azért érdemes odafigyelnirá, hogy a monitorok ne fussanak ugyanazon a frekin, mert interferálhatnak. Fagyni bizti nem ezért fagyott, de a vibrálás, és a csíkhúzás lehetett ettől. Persze ez csak akkor igaz, ha CRT monitorokról van szó, és közvetlenül egymás mellett vannak.
-
Galad
csendes tag
Az 550 szerintem jobb, bár igazán nagy külömbség nincs. A korellben nemsok tapasztalatom van, de annó amikor még sűrűn dolgoztam vele ('99) a 7es korell ''símán'' futott egy 200as cerkán, egy 8 megás diamond viperrel (akkoriban az azér grafikára kircsi volt). Ha vektorosat rajzolsz (mint a CAD, vagy a Freehand), akkor szinte 100% a vidojókarin múlott, persze ésszerű kereteken belül, nálam legalábbis úgy tűnt. Ha fotót is akarsz b@szogatni (pl., mint a Photoshop), akkor nincs az a ram mennyiség ami elég lenne, de a proci sem árt. Ezek persze nem tényeken alapszanak, hanem a tapasztalataim, ami néha mármár babona
[Szerkesztve] -
Galad
csendes tag
válasz
Basmacskin #176 üzenetére
mint említettemvolt, azt aláírom, hogy játékhoz nem jó, ezért akarom lecserélni, viszont volt szerencsém dolgozni vele AutoCad-en, PhotoShop-on, CorellDrav-n, Freehand-en, és Erdas-on(sztereolégifotókiértékelő progi), és a matrox, mindent vert, mégkozzá nem is kispiskóta módon. Az egyetlen, talán ahol nem verte péppé a konkurenciát, az az Erdas volt, mert annak hihetetlen a ramigénye, és szó mi szó ebben sem remekel a G550, de ott is kompenzálta azzal, hogy messze jobb képminőséget produkált. Igazából Próbáltam ezekkel a progikkal más kártyákat is, főleg Radeont, de rövidúton visszacseréltettem. Ez motivált arra, hogy itthonra is matroxot vegyek. Asszem egyébként mégsem szabadulok meg tőle, hanem egy komplett új gépet veszek új vidojókarival, és ezt megtartom dvdnézésre, merthogy abban is magasan jobb (szebb a képe). Azért köszi.
Üdv.: Galad -
Galad
csendes tag
válasz
Vangelis #170 üzenetére
ja, és játékra télleg nem kevés, csak nem fiut rengeteg játékkal. Nekem az a tapasztalatom, hogy a direktx-el lehet valami, mert a régebbieket kezelő játékok, és az újak közül a 3D-t mellőző játékok gond nélkül futnak. Sőt, a maga idejében messze leverte a kortárs konkurenciát, persze, ha hajlandó volt a játék elindulni.
-
Galad
csendes tag
válasz
Vangelis #171 üzenetére
Eladni nincs értelme, mert amilyen árat szeretnék, az nevetséges (joggal), egy (gémguruk által)használhatatlannak ítélt kártyáért. Egyébként vérzik a szívem, mert anno 35ért vettem, és egyébként télleg nagyon szeretem ezt a kártyát, ráadásul tavaj, már kiröhögtek egyszer, amikor 15öt kértem érte. Egy cserével talán mindketten jobban járunk.
-
Galad
csendes tag
válasz
sziszegőII #160 üzenetére
Hali nekem egy 550esem van, és amíg dolgoztam imádtam, de manapság inkább játszanék, engem esetleg érdekelne egy csere. Nem egy mai darab, de nekem még meló közben nem sikerült kiakasztanom (2-4giás tiff retusálása, efektezése). Grafkai nem 3D-s (az AutoCad 3D-je más!) alkalmazásra messze magasan a legjobb a matrox.
(infók: http://www.profeel.com/g550.htm ) ha érdekel, dobj egy mélt.
Üdv! -
Galad
csendes tag
Hali!
A gondom első fele megoldódott, de egy újabbat szült. Az én kedves matrox 550esem válogatós. Van olyan film, amit lejátszik a TV, és van amit nem. A vicces, hogy a monitoron persze minden szép és jó.
Fele királyságom a megoldásért. -
Galad
csendes tag
Hali!
Nekem az lenne a problémám, hogy minden szép, minden jó, csak a TV-n mrgjelenő médiapléjer (Bs és a zoom is) üres. A monitor lejácca a filmet, a TV nem. Biztos én vagyok a béna, és valami tök egyszerű és egyértelmű a probléma megoldása, de én nem jövök rá, és lassan kényszerzubbony kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Gigabyte GTX1060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest