Új hozzászólás Aktív témák
-
Basmacskin
aktív tag
No igen. Mondjuk filmnézésnél is dúrva eltérések voltak nálam. Volt annjo FX5200-am, lecseréltem Radeon9550@9600pro-ra. Játékok virka 4-5x gyorsabban mentek vele, örült is a fejem. Aztán megláttam a radeonnal a divix-es filmeket. Hát, szó ami szó majdnem elrókáztam magam (nem filterel rendesen).... Dehát senki sem tökéletes
Mindenesetre a Radeonnak sokkal szebb játékok alatt a képe, mintha kicsit digital vibrancesebb lenne. -
Basmacskin
aktív tag
-
Basmacskin
aktív tag
Ezt írja ki pontosan:
Matrox MGA Mistyque
PCI-s
4 megás
és nincs Direct3D XP alatt.
Az új matrox driver nem támogatja a kártyát, a régebbivel meg csapnivaló a kép, egy közepesen régivel pedig a teljesítmény csapnivaló. Akarom mondani: Voodoo1-hez képest nagyon gyengus. -
Basmacskin
aktív tag
Szereztem egy 4 megás Matrox PCI-s videókártyát!
XP alá honnét szedek drivert? A hivatalos oldalon csak AGP-set támogatja, ha hozzárendelem, nem ismeri fel PCI-sra. A kártya egy Matrox MGA, de az is lehet, hogy Milleneum. A chipre MGA van firkantva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest