- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Az természetes, hogy 32 megás g450-nel szakaggat a http://www.zp.hu oldal?
Biztos, hogy a matrox kártya hibája, most szedtem ki a gépből egy 9600xt-t, azzal semmi ilyen baj nem volt, most a matrox-szal van, és a 9600-os előtt is ez volt benne, ugyanaz volt a baj...
Ráadásul a kurzor is őrült módjára villog most
Az már részletkérdés, hogy tv-re istennek sem tudok vele képet csikarni
Sőt, most így jobban figyelgetve minden lassabb, ami egy egyszerű xp-használat során előfordul (scrollozok az msn-partnerek közt, stb.)
[Szerkesztve] -
paramparya
őstag
OK, tv-out-ot felejtsük el
De az mitől lehet, hogy csíkos, ha bizonyos színek nagy, egybefüggő felöleten jelennek meg? (pl. weblapháttér?) Elég zavaró, ahhoz képest, hogy a matroxnak mennyire éles képe van... -
paramparya
őstag
-
paramparya
őstag
Kipróbáltam a 2. kimenetre dugni a monitort, bejön a kép, bár piros szín nem volt benne
Viszont a tv-t bedugva átalakítóval már nem eredményez képet, legalábbis nem nézhetőt, hanem felfelé nyomuló szürke-fehér-fekete széles csíkokat... -
paramparya
őstag
Próbáltam így is-úgy is...
Két vga kimenete van a kártyának, ha a vga->tv átalakító rca kimetébe dugom a kábelt, akkor semmi, ha beiktatok az s-video-kimenet és az rca kábel közé egy svideo-rca átalakítót, akkor van valmi összevisszaság a tv-n, de független attól, hogy a képernyő tulajdonságainál be van állítva a 2. monitorhoz, hogy kiterjessze-e a win oda is az asztalt, vagy ne...
De azt most vettem észre, hogy ha a Clone mód-hoz beállított hotkey-vel váltogatok, akkor más van a képen (nem tudném elmagyarázni, hogy mi, de van különbség)
-
paramparya
őstag
Matrox G450-esnél hogy lehet képet varázsolni a tv-kimetre?
Alapértelmezett monitornak tudtam csak beállítani a másodlagos kijelzőt, vga általakító svid, és rca kimenetére is próbáltam rádugni, de semmi kép a tv-n... -
-
paramparya
őstag
No, akkor beruházok egyre.
Retropoint 3,5 k-ért adja, bár sajna csak vga kimenetes, és kábel nincs hozzá, szóval ha tv-t is akarok rákötni, akkor az +2k körül van, bár lassan megveszem a divx-es dvd-pléjört, és nem fogok törődni ezzel...
OFF:
19 v. 21 colos monitor lenne érdemes vennem itthonra, kb. 70-80 centiről nézve, fejlesztéshez (web, és winform), szóval sokminden elférjen, de ne kelljen forgolódnom, hogy a szélét is lássam? -
paramparya
őstag
Melyik Matrox kártyára lenne érdemes lecserélnem a mostani Inno 6600-asomat, ha a játékokat már kinőttem, így csak 2D-re használom, programozok, zenélek, zenét hallgatok, stb., semmi 3D teljesítményre nem használom, de tervezem a jelenlegi LG 700S lecserélését vmi. 19-21''-os monitorra, és jó lenne vmi 1280x... felbontás legalább 85Hz-en, de 100 se lenne rossz? TV out jó lenne, szóval a két vga-s G450, amit retropoint árul, annyira nem szimpatikus, mert nem akarok 2k-t költeni egy vga-svideo átalakítóra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest