Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
válasz
Andris_2 #399 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy a Matroxnak van PCI kártyája, bár nem játékra: http://www.matrox.com/graphics/en/products/graphics_cards/p_series/
Ezzel simán meghajtasz 2x1920x1200-at, ami azért nincs messze a 3x1680x1050-től...Nem beszélve az új M sorozatról (PCIexpress csati) ami 4 monitort is kezel... de az más kategória.
-
allen
csendes tag
válasz
Andris_2 #397 üzenetére
Van monitorom is (1680x1050) és van G450 32MB kártyám is, de nem tudom kipróbálni mert nincs AGP-s szerelésem. Szerintem akkor inkább vegyél olyan monitorokat ami tudja azt a felbontást amit a matrox oldalán is írnak. Mert amúgy szerintem rizikósabb lenne, ha nem tudnád abban a felbontásban használni, vehetnél másik kártyákat akkor.
-
allen
csendes tag
válasz
Andris_2 #395 üzenetére
Kisérletezz vele.
Több kártyát is belerakhatsz a gépedbe, éppen úgy lekezeli az oprendszer mintha egy kártyát használnál több kimenettel. Nekem legalábbis így rémlik, amikor még win95 alatt használtam több videokártyát.
A felbontás pedig attól is függ, hogy CRT-t vagy pedig TFT-t használsz, analóg ill.digitális kimeneteken. Minden beállítást ki kell próbálni....
Sok sikert.
(Ha esetleg egy AGP-s Parhelia érdekel, csak írj PÜ-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest