- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galad
csendes tag
válasz
Basmacskin #176 üzenetére
mint említettemvolt, azt aláírom, hogy játékhoz nem jó, ezért akarom lecserélni, viszont volt szerencsém dolgozni vele AutoCad-en, PhotoShop-on, CorellDrav-n, Freehand-en, és Erdas-on(sztereolégifotókiértékelő progi), és a matrox, mindent vert, mégkozzá nem is kispiskóta módon. Az egyetlen, talán ahol nem verte péppé a konkurenciát, az az Erdas volt, mert annak hihetetlen a ramigénye, és szó mi szó ebben sem remekel a G550, de ott is kompenzálta azzal, hogy messze jobb képminőséget produkált. Igazából Próbáltam ezekkel a progikkal más kártyákat is, főleg Radeont, de rövidúton visszacseréltettem. Ez motivált arra, hogy itthonra is matroxot vegyek. Asszem egyébként mégsem szabadulok meg tőle, hanem egy komplett új gépet veszek új vidojókarival, és ezt megtartom dvdnézésre, merthogy abban is magasan jobb (szebb a képe). Azért köszi.
Üdv.: Galad -
Vangelis
félisten
válasz
Basmacskin #178 üzenetére
Ott kiválóan működnek nem?!
-
Vangelis
félisten
válasz
Basmacskin #176 üzenetére
Jah v1 mellé kifogástalan
-
Vangelis
félisten
válasz
Basmacskin #174 üzenetére
Ez van sajnos
-
MaUser
addikt
válasz
Basmacskin #166 üzenetére
Azt hiszem ezekhez saját 3d api volt még. Xp alatt video lejátszásához is gyenge sajnos. Elvileg az a driver kell neked: Bővebben: link
-
MaUser
addikt
válasz
Basmacskin #163 üzenetére
Csak annyi, hogy MGA? Valaminek kellen még ott lennie. XP nekem ment pci-o Mill II-vel és Mystique 220-al gyári driverrel. Egy kis segítség:Bővebben: link Itt: Id hardware by type, Chips/Graphic Matrox. Közvetlen link nem tudom miért nem megy...
[Szerkesztve] -
spirit007
senior tag
válasz
Basmacskin #163 üzenetére
Próbáld meg ezzel , hátha : Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest