Hirdetés
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Mobil flották
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Novemberre halasztották a Mirthwood megjelenését
gp Eredetileg ezen a héten érkezett volna a teljes kiadás, de további időre van szüksége a készítőknek.
-
Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
ma Ez az első kétzsanéros harmonikamobil, döbbenetesen futurisztikus és drága.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
A könyveket olvastam, azok jók voltak (a Szukits féle teljes sorozatot, még az "A" jelű kiegészítő kötet is megvan és olvastam is), bár kicsit nehezebben emészthető. Pedig terveztem megnézni... , de akkor így keksz...
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
jerry311: Nem minden topikban van, pl itt sem....
bambano: az gáz! Pedig valóban az a lényeg, legalábbis a regények nagyon nagy hangsúly fordítanak erre, szóval akkor keksz a részemről.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz arnyekxxx #22 üzenetére
Pontosan! Ha már ennyire eltérnek az adott világtól egy könyv adaptált sorozat esetén, akkor egyáltalán minek a könyv cím és adaptáció?!
Például nem tudom látta-e valaki a "Hős legendája" című sorozatot [link] . Én előtte olvastam ki a Terry Goodkind féle Igazság kardja könyv sorozatot [link] , amire a TV sorozat épül, kb. 30 percig bírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Autós topik
- Elden Ring
- Mobil flották
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...