Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
A kérdésem arra vonatkozott, hogy akkor mire jó a Prime Blend tesztje, amelyet egyesek Szentírásnak tartanak? (Persze én nem.) Egyeseknek a Super PI is kiakad (értsd: nem fut le) Vista alatt, mégis stabilnak mondható a gépük.
Na persze például játékok alatt is kiakadhat egy húzott cucc és mégis elment Prime alatt...láttunk már ilyet.
-
Superman
nagyúr
No igen, de a Prime Blend tesztje, ami sokkal jobban leterheli a memóriát (ez esetben ez volt a lényeg), nem talált 4 óra után sem semmit.
Szóval nem értem én ezt...
Ha majd valami gond lesz (belefagy valamibe, stb.), akkor igazítok a beállításokon, mert így nem tudom, mit kellene tenni.
-
Superman
nagyúr
Volna egy kérdésem: mennyire megbízható az Everest "Rendszer stabilitásteszt"-je, illetve tesztjei? Elindítottam, hogy a CPU-t és a ramokat tesztelje egyszerre, mintha a Prime95 Blend módban futna. Ehelyett, igaz, hogy a CPU-nak 100%-os leterheltséget csinált, de a ramokat csak 45%-ban terhelte, a Prime Blend módjának 96%-val szemben.
Mindezek ellenére 26 perc után leállt "hardware failure detected" hibaüzenettel. Azért kérdeztem, mennyire megbízható, mert a Prime95 Blend tesztje 4 órán át futott hiba nélkül és a Super PI (2x32M) is simán lefut, csak ez nem.
-
Superman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szóval nem értem én ezt...