Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
-
Rick4
félisten
Látom már, hogy a táp a mérés szerint is kevés, viszont önmagában másik tesztnél nem történik semmi, itt meg restart, tehát nem merném kizárólagosan a tápra fogni. Azért holnap teszek egy próbát a régi konfiggal, kíváncsi vagyok, lesz-e úraindulgatás... Nekem nem tápegység kell ( a klasszikus ATX-re gndolok) hanem paneltáp, picoPSU, és adapter, ezért bátorkodtam itt rákérdezni, mivel a többség valószínű hasonlót használ.
Fiery: Ugyanezt az elvet vallom én is, csak nem tudom a tápon túl merre induljak...
Amúgy csak egy kérdés: van egy inverter a házon belül, erről hajtok egy csomó dolgot, egy 12-55Ah-s autó akksi van rákötve, 500W terheléssel elmegy kb egy órát. Nem egyszerűbb tápegység helyett egy kábelt vennem, amit az akksira kötök, és egy dc dugót nyomok a paneltáp aljzatába?
Tudom, brutál megoldás, de van rajta fogás? -
Fiery
veterán
Koszi! Valamelyik RAID opcio lesz a hunyo. Az AIDA64 mappajaban keresd meg az AIDA64.INI fajlt, es Jegyzettomb segitsegevel ird at az alabbi 2 sort:
LowLevelRAIDEnum=1
LowLevelRAIDSMART=1erre:
LowLevelRAIDEnum=0
LowLevelRAIDSMART=0Ha nincs me'g ilyen fajl az AIDA64 mappajaban, akkor hozd letre, es ird bele az alabbi 3 sort:
[Generic]
LowLevelRAIDEnum=0
LowLevelRAIDSMART=0 -
Fiery
veterán
Koszi. Akkor probalj meg egy olyat, hogy toltsd le az AIDA64 Engineer utolso beta verziojat ( [link] ), csomagold ki egy ures konyvtarba, indits egy Command Prompt-ot (Parancssor), navigalj el a megfelelo konyvtarba, majd ird be ezt parancssorkent:
AIDA64 /STARTUPLOG
Ezutan a Windows Asztalra kellene kerulnie egy StartupLog.txt nevu fajlnak, amibol remenyeim szerint tobb kiderulhet a problemarol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudom, brutál megoldás, de van rajta fogás?