- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Sziasztok, megjött a várva várt egérpadom
El nem tudom képzelni hogy tudtam mindezidáig egérpad nélkül lenni
, még büszkén mondtam másoknak akik egérpadot használtak, hogy nekem vezeték nélküli egerem van és nem kell egérpad alá
Örülök nagyon hogy most már van egérpadom , most már nem tudnám elképzelni nélküle a gépezést
Tetszik ez a GM50 amit választottam, nagyon szépen síklik rajta a Sica egerem
kellemes tapintású , valóban 3.5mm kényelmes egérpad, közepes méretűnek mondanám, ennél nagyobb nekem tényleg nem kell, egyáltalán nem kell attól tartani hogy lefut róla az egér, van bőven hely rajta. A ROg logó sem fog lekopni róla mert a közelébe sem megyek
. A kábelelvezető jó dolog meg nem is. Jó mert elvezeti a kábelt de rossz mert eléggé leszorítja és kicsit akadályoz a mozgásban, de lehet hogy csak be kell kopnia kicsit
még pár napig így hagyom de ha nem lesz változás lehet nem fogom használni. A GM50 alja gumírozott szerű anyagból van, egyáltalán nem kell tartani hogy elcsúszik. Összességében nagyon tetszik, bár nincs viszonyítási alapom, de örülök hogy ezt választottam , 4k megért nagyon, jó design, nem kicsi de nem foglalja el fél asztalt, kényelmes , kellemes tapintású , minőség érzet és remélem tartós is lesz. Egy hónap múlva jelentkezem az állapotáról, aztán majd fél év múlva is. Addig is :
- azt el kell hogy mondjam hogy az MK330 szettben található egér nagyon rosszul síklik rajta, olyan mintha egy érdes valamin csúszna , de a Sica és gondolom a minőségi egerek alatt nagyon jó választás, nagyon jó érzés, sokat dob az egész gépezésen egy jó egérpad és egy jó egér
-
-
blu79
addikt
Sziasztok, rendeltem egy Asus GM50 egérpadot, jó ötlet volt? Nem találtam az összefoglalóban az ajánlottak között. Rog logósat szerettem volna mindenképp és az ára is szimpatikus volt 4k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest