-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
CooLM@$TeR #1086 üzenetére
De, amiatt van. Sajnos.
1.soha nem fájt még igy az ujjam, soha, azelött, csak miota megvettem a DA-t.
2. igazábol napközben nem fáj, csak ha megnyomom a bizonyos helyen, vagy hirtelen mozdulatot csinálok vele, de este amint rárakom a kezem, egyből elkezd nyillalani. Magyarul, amiatt a pozitura miatt, ergo nem jo a kezemnek..
3. és hát jobb hüvelykujj.. sőt, néha kicsit jobb csuklom is fura már egyegy hosszabb csé-zés után, föleg ha nagyot rántok, szoval...kezdek marhára ideges lenni emiatt is..
Tény, elég sokat egerezek, sajna, munkám is ezzel jár, de az is tény, hogy este, ahogy a DA-re rakom a kezem és elkezdek ügyködni, egyből jön.. szerencsére, kibirhato azért, de érzem. És ez elég..Egyébként, szubjektiv ode-oda, első nekitutásra én sem akartam elhinni, de, sajnos túl sok minden egybevág.
-
DroneZ^
őstag
válasz
CooLM@$TeR #1086 üzenetére
Logitech formával az a baj hogy a gyürüs ujj nem tart semmit csak a kisujj ezért irdatlan nagy rántásnál a tehetetlenség miatt nekem ide oda mozgott a kezem alatt az egír, G5 1 fokkal jobb ha sulyok és kazetta nélkül használod... DA 1 javitott MS 3.0, picit kényelmetlenebb de mozgékonyabb...
-
DroneZ^
őstag
válasz
CooLM@$TeR #1077 üzenetére
nekem is pont ilyen méretü az asztallapom, IKEA
2 monitor elfér rajta 2 19 colos 1ik CRT masik TFT... nekem nem baxtassa az ujjam az egér ugyhogy örülök neki...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
"..mind kényelem szempontjából.."
Igen..Nekem azóta van inszalaggyulladásom a bal hüvelykujjam tövében, amióta a DA megvan. Érdekes egybeesés, én sem gondoltam volna először. De, aki ilyen egeret akar venni, figyeljen oda, hogy ahogy a tenyerét rárakja az egérre, akkor a hüvelykujja milyen helyzetben lesz. Beljebb, mint a szokásos, és miután pár napig játszol vele, és mereven tartod abban a pozicióban (fogod az egeret, ugye), elkezd nyillalni. Nekem ez kb 2 hete van, azota sem szünt meg, sajnos egereznem esténként muszály. Tartok töle h nem is fog.
És ez krva nagy gáz. Nem tudom egyenlöre, mit tegyek, bármilyen jo egér is, lehet csere lesz.
Csak tudnám mire. -
whYz
őstag
válasz
na ez az egy ok amiert véletlenül se választom a mantist
a méret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Spórolós topik
- Mini-ITX
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest