- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
MPowerPH #5516 üzenetére
Gyenge Philips TwinEye szenzor (PLN2030, 2031, 2032, 2033); előfordulhat jitter, lag, Z-axis problémák, akadás egy-egy rántásnál (szerintem felület függvényében variálódik a malfunction rate), fokozottan érzékeny a felületre, a lencsére kerülő porra és egyéb szennyeződésekre.
De ez egy olyan dolog, hogy van olyan, aki a wireless lag-ot sem érzi, de attól még van és másokat az őrületbe kergethet.Az egéren egyes helyeken eléggé megkérdőjelezhető az anyag- és összeszerelési minőség. Ebből következően a tartóssága is elég lutri, rengetegen panaszkodnak rá - de olyan is van, akinek húzza pár évet.
"Az ergonomia meg tokeletes"
Neked. Én például nem tudtam úgy beállítani, hogy legalább egy kicsit komfortos legyen használni. A féltégla súly és a Vérpityu design már csak hab volt a tortán.
Az ergonómia a legszubjektívabb tényező.
"Kotelezove tennem ezt a kialakitast az osszes egernel."
Szerencsére ez nem rajtad múlik.
-
válasz
MPowerPH #5500 üzenetére
Mint említettem, az én igénybevételemhez kevéske. (2 centin single playert játszani biztos elég valakinek, de az nem a gamer szint.) A netes teszteket meg inkább hagyjuk. Ott, ahol a Genius-t meg Trust-ot ajánlgatják, sok jóra nem számítanék. (Csak mondtam valamit, de általában ez van. Olyanok tesztelnek hardvert, perifériát, akiknek fogalmuk sincs, hogy mik azok a szempontok, amiket figyelembe kellene venni. Az egeres tesztekre ez hatványozottan igaz.)
-
válasz
MPowerPH #5498 üzenetére
Ismerem azt a fantasztikus Philips szenzort, amit belepakolnak. Innentől kezdve már jó egér nem lehet. (az én igénybevételemhez kevéske) Képzelj el egy Porsche-t, amiben egy Trabant motor duruzsol. Gondolom ismered, hogy egy Trabant motor mit tudhat abban a sportkocsiban. Ohh, és Porsche áron akarják rád sózni.
Valahogy így tudnám körülírni, remélem érthetően sikerült fogalmaznom. -
válasz
MPowerPH #5496 üzenetére
A gaming-grade szenzortól elég messze van az, amit abba az egérbe pakoltak. Az első percben kiakadna nálam, amivel vele együtt én is.
Az már csak mellékes, hogy rusnyán néz ki. Mindig az jut eszembe ezekről az egerekről, hogy vissza kéne küldeni őket, hogy fejezzék be.Csak most látom, hogy mennyit kérnek a boltban ezért az egérért.
Kissé felháborító, de sajnos ennek is megvan a piaca.
(#5494) Thunder82
Hogy vagy képes low sensen játszani vele? Pontosan mit jelent nálad a low sens? cm/360°?
-
Thunder82
aktív tag
válasz
MPowerPH #5491 üzenetére
Igaz nehéz fasz@ padot találni hozzá ,de elég jól ossza ha az ember megszokja a súját. Talpakat is érdemes beszerezni mert elég könnyen megeszi az idő, de nem valami drága dolog. Viszont elég tartós ha az ember vigyáz rá ( annyi pénzért
)
Én pl nem találtam hozzá megfelelőt de a MUNKALAP meghálálta (abból van az asztalom ), eddig ezen siklik a legjobban.Meg nem is találtam megfelelőt a méretemben ( low sensin játszok ) és elég kevés padból válogathattam. ez lett a vége -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop Eladó! (Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- Pioneer autóhifi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest