-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
RexpecT #9799 üzenetére
Nekem ez az eddigi tapasztalatom asztalhoz tapadás tekintetében:
Zowie G-SR (sehogyan sem tudtam ott tartani ahol szerettem volna) < Razer Goliathus Speed Large ~= Xiaomi XL (félbevágva) < Steelseries QCK+ ~= Allsop Raindrop XLDe most annyira elégedett vagyok a Razer Goliathus Speed Large egérpadommal, hogy lehet innentől csak ilyenem lesz...
Csak ajánlani tudom. Ha lenne sima fekete vagy kevésbé "csicsás" belőle, akkor az lenne az igazi, de ez van.
-
sNk77
aktív tag
válasz
RexpecT #9369 üzenetére
Szia, esetleg egy Glorious ? Méretben hasonló és van 2(XL) és 5(HXL) mm vastag is ennyiért. Én személy szerint nem szeretem ha vastag, egy Roccat Sense vastagsága nekem tökéletes volt. A mostani limitált QCK+szom pedig 3mm az alap 2mm helyett sajnos, ez is épp, hogy jó. Neked a QCK után a 2mm-es jó lehet 5-6 ezerért. Nekem még nem volt dolgom a Glorioussal, viszont rosszat még nem hallottam róla. A sebessége hasonló lehet és persze varrott a széle.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest