- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
5ent1nel
aktív tag
[oWn]f4te: Ok, Vespula kilőve, kösz az infót!
Igen, valami ilyesmi jött le nekem is
Amúgy asszem SS Qck mini + zselés csuklótámasz lesz. Viszonylag olcsón megúszom és a mostani - noname - szövetpadomnál biztos, h kilométerekkel jobb!
Apropó: univerzális teflontalpat hol kapok az egérhez? Már a G9x-hez sem látni sehol...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Akkor már inkább egy Vespula. De szerintem küzdj még egy kicsit azért az eXactMat-ért.
"ja egy 2005ös prohardveres hozzászólásban valaki dicsérte"
Annyi hülyeséget olvastam már itt PH!-n, hogy az ilyenekre nem adok.
3M ilyenre komolytalan. Érted, pl. a CoolerMaster-nek is vannak zsír házai, meg hűtési megoldásai, de az egerei olyan szinten kínai hulladékok, hogy ihaj.
SimonYana: Akkor mondd azt, hogy nem veszel használt padot. Mert az olyanok 99%-a valamennyire kopott.
Vettem (postával együtt) 2,5k-ért 5(!!) éves Allsop Raindrop GigaPad XL-t, kicsit azért már kopott, de MESSZE nem látszik rajta a kora; patent - többé el sem adom. Vettem (postával együtt) 2k-ért Razer Mantis Speed-et, ~3 éves darab, kicsit kopott, de látszik rajta, hogy azért vigyáztak rá - röhögve megérte azt a pénzt; ez is marad.
Egy szó, mint száz, ha nincs agyonhasználva, töredék árért nagyon frankó dolgokat lehet kifogni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Senki nem mondta, hogy a sikerért nem kell kicsit küzdeni.
Ellenben megéri.
Használt piacon is nézelődhetsz; ~4k-ért szoktak menni, és vannak emberek, akik vigyáztak rá - szépeket lehet ki lehet fogni.
Ill. bizonyosan van olyan külföldi webshop, netán E-Bay / Amazon, ahol van új is.Nem értem ezt az ostoba cégmentalitást; ami bevált és jó, azt mi a bánatért nem forgalmazzák tovább??
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
SimonYana
addikt
Nekem van , de engem akadályoz a csukló támasz a gyors reakcióra!
FPS játékoknál elő fordul sokszor , hogy nagyon gyors reakciókra van szűkség és bele húztam mindég az egeret a támaszba!
Nem mondom , hogy ez másnál is előfordul , de nálam sokszor!
Természetesen ez nincs a stratégia játéknál! -
-
whYz
őstag
hat igen ez a qck egy szovet egérpad... még nem hasznaltam de nagyon sokak szerint jo pad.
errol a qck pro gamingrol meg nem hallottam nemtudom hogy ez mit takarhat... de a link alatta egy 4d-rol van az nemtudom hogy jott ide
amugy szerintem ugy valassz padot hogy ar szerint és szovet/muanyag mert csak te tudhatod hogy melyik a jo neked(az uveg és a fem mar egy felsobb kategoria)
Más..
valakinek van már tapasztalata a Steelpad SX-el? -
whYz
őstag
hát en semmiképp nem vennék noname padot... igaz ez a nova szokott jo padokat csinalni de ez a tukortechnologia szerintem csak kamu...
steelpad 5l is jo es optikai alá minden felulet jo csak a lézeres kicsi válogatos
ha tartos padot akarsz akkor fém vagy uveg...
én corepadot használok vagy 2 éve. egyszer volt egy 5letem hogy kiprobalom a 4d-t es jo pad meg minden sokkal jobban csuszott mint a core de pontatlanabb is voltszoval maradtam a corepad-nal. amugy a core ette eddig a legkevesebb teflont
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest