- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tazsam01
tag
Bocs csak azt a hszt láttam, amit az enyémre válaszoltál én pedig nem 700at használok és abban nem is említetted meg.
Gyári talp, több mint fél éve használom, nem kopog az üvegen, nem tudom, hogy miért merült egyáltalán fel, fémen meg sohasem próbáltam.
15 éve egerészek, tényleg szépen összeállt ez a set, idős vagyok már az önigazoláshoz, persze mindenkinek mások az igényei, aki eddig elé ült még nem panaszkodott. -
Tazsam01
tag
Egyrészt miért kopogna? Az egereden műanyag tappancsok vannak?
Másrészt ha jól emlékszem írtam, hogy mióta meg van emelve 3 mmt a talpakkal azóta minden esetben hibátlan, valami tükröződési probléma lehetett amíg közvetlenül az asztalon volt az üveg.A G502 mióta lézeres?
http://gaming.logitech.com/hu-hu/product/g502-proteus-spectrum-rgb-gaming-mouse
Egyébként lézerest is nyugodtan lehet ma már venni, szerintem minden gyerekbetegségét leküzdötte már a technológia. -
MeszarosB.
tag
Így utólag szerintem megtaláltam a neked való padot, lásd eggyel feljebb.
Én személy szerint ezzel szemezek az 5mm-es vastagság és 40 centis magasság miatt.
Esetleg tudtok valami másról 7k körül ami a következőket tudja:
-L méret (45x40 vagy 45x35 cm)
-Minimum 5 cm vastag
-Inkább legyen gyors mint 'control'
-szegett szélű ? -
norby91
tag
Van olyan modell is, aminek kétféle változata van; egy gyorsabb (speed), ami jobban csúszik és egy lassabb (control), amin könnyebb megállítani az egeret rántás közben.
Általában high sens-hez a gyorsabb padokat szoták használni, low / middle-sens-hez a lassabbakat. Persze ez nyilván személyi preferencia kérdése is. Ami beválik x-nek, nem biztos, hogy y-nak is be fog; szerencsére azonban léteznek egyetemes igazságok. -
Vanir
veterán
A vastagabb jobb. Jobban támasztja a csuklót, hosszú távon is kényelmesebb marad. Feltételezem, hogy nem tehénkedsz rá teljes testsúlyoddal az egérre, tehát nem kell a besüppedéstől félni (meg mondjuk az sem hátrány, ha nem 110+ gramm az egered).
Amúgy itt egy alternatíva, ~5 rongy most akciósan, de nagyobb méret (ha túl nagy, az olló mindent megold). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest