- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nestor16 #5803 üzenetére
Ohh és tényleg!! Viszont pánikomban találtam potenciálisan 4000 alatt
onnan még megvárom az emailt, mert lehetne webox-automatás átvétellel, és tegnap még 31-éig tartó akció (ingyenes szállítás) volt kiírva, és rákérdeztem, marad-e, mert máshol meg láttam, hogy rápakolnak még 2 hetet.. (fúú de izgi
)
-
-
válasz
Nestor16 #5763 üzenetére
&(#5764) dobragab Köszönöm!
Mennyire problémás hosszú távon a padnak, ha van rajta billentyűzet (is)? + Csak tanulnék: Látatlanban is megéri a vastagság a nagyobb méretből adódó "vesződést" ? Miért? (csak ha keresem akkor mit mondjak, miért ragaszkodom hozzá
)
(#5764) dobragab Persze, startjuk egyszerre lenne...
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #5701 üzenetére
Pár napja meg is jött a pad. Hát egyből meggyőzött, amint rátettem az egeret. Tényleg Ég és Föld!
Az íróasztalhoz képest... mintha a levegőbe siklana és csak a légellenállás lassítanáPedig így is csak gyári talpak vannak az egéren, el sem tudom képzelni, ha ráraknám abból is a legjobbat (ha jól emlékszem jaffa 2843 fórumtárs árulja) akkor milyen lenne.
Nagyon köszönöm, akik segítettek nekem és akik időt szántak/szánnak a topikra, hogy segítsék a többieket, nagyon megérdemlik a dicséretet (a többiek nevében is) !
-
válasz
Nestor16 #5701 üzenetére
Basszus azt olvastam, hogy a 'szállás ingyenes'.. Mondom, mi van?
Ha én mégegyszer padot veszek, akkor ismét Talent lenne a befutó. Már 2 és fél éves és semmi baja nincs. Alig látszik rajta a használat. Ellenben az előző Goliathus-aimnál... ~2éves Control Large [link], ~1éves Speed Medium [link]
Hozzáteszem, hogy a kezem hozzá se ért, csuklóvédőt használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest