- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashBird
tag
Szenzort akartam írni, mindig optikát írok szenzor helyett csak már nem tudtam szerkeszteni
jól tudom mi a különbség pont ezért nem akarok G5-t venni, pláne hogy volt is, DA-nak sokkal jobb a SZENZORA, köszönhetően a fasza optikának, G5 lézere nem rosz de mx518 és DA optikája sokkal jobb, amúgy 1600 - 1800 - 2000 dpi között nincs különbség.
Lézeres egerem tuti nem lesz vagy marad a DA vagy váltok mx518ra.ui. quake 3 defrag nem csapat hanem egyéni játék, és nem kell lövöldözni csak mozgás,
de megesik hogy lövöldözök is. Egyébként a rest nem jó dolog egy pro gamer sem használ,
pl. [link] de biztos nem így fogok játszani itthon -
FlashBird
tag
Kb 4 hónapig Logitech G5-el használtam, utána egy ideig ms 3.0, most DA-t használok kb 2 hete, van hozzá exactrest-em, sőt csak exactrest miatt vettem meg mivel régen is olcsó csuklótámaszos padom volt az mx510esemhez és megszoktam. Quake 3 defrag-t játszok, nagy sensivel 1800 dpivel, és ez elég intenziv játék vagyis kb brutalisan kell rángatni az egeret fél másodpercenként. A próblémám az hogy középen egy vonalban kopott a pad, vagyis tapadósabban csúszik ott az egér igy nem tudom egyenletesen húzni. De lehet megpróbálom gariztatni
Tehát elsősorban Razer DA-hoz kellene pad, nagy dpi nagy sensi, és leírtak alapján egy strapabíró pad. Ha lehetne kapni hozzá csuklótámaszt az áldás lenne de valszeg megtartom az exactrestet amit szerintem tudok használni más padhoz is. -
Vasinger!
nagyúr
Ha megnézed, nekem is olyan egérpadom van mint neked, csak rest nélkül, csuklótámasz nélkül. Na erről sosem ment le az egerem, még erőltetve sem. A sima QCK, még ennél is vmivel nagyobb hisz az szab. téglalap. Már csak attól félek, hogy a G9 hogyan fog hozzá viszonyulni, bár azt írták, hogy az összes egérrel kompatibilis, kérdés mennyire.
-
Vasinger!
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest