-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tomi0703 #4061 üzenetére
Ha meg tudod oldani, mindenképpen vidd be az X710-et a Pixel-be, hogy kipróbálhasd. Attól még, hogy ott kicsit ellődözöl vele, nem muszáj ott megvenni.
Link: Én nem erőltetném.
"Az utolsó linkednél, az iway-en el van írva a neve, nemde?"
Igen. A 14 / 17 a méretet jelöli, inch-ben.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tomi0703 #4057 üzenetére
Újonan 3k-ért:
SteelSeries QcK
fUnc F-series F30R-14
fUnc F-series F30R-17Használtan: pl. Everglide Titan MonsterMat, Razer Mantis, Razer Goliathus Alpha, QPAD CT Large, SteelSeries QcK+, Allsop Raindrop GigaPad XL, stb.
"említed, hogy jobban szereted/ jobbak (?) a szövet padok"
Személyi preferencia. Attól függ, hogy mit keresel egy padban.
"Nem tudom, hogy ez a műanyag mégis milyen lehet (sosem használtam még ilyet)?"
Értelemszerűen keményebb érzet, mint a szövet -> valamivel kevéssé komfortos. Kicsit hangosabb, jobban eszi a csúszkát, gyorsabb, tisztítása egyszerűbb - bár a karcokkal jobban kell vigyázni, mint a szövet esetében > valamilyen normális glide mindenképpen ajánlott.. A szállítása talán kicsit körülményesebb, mert nem tudod felcsavarni, de azt hiszem, ez nem is annyira lényeges szempont.
Ezek a kis fUnc-padok igencsak jók. A 10 éve bevált felület (ami mostmár akár 42 cm-es szélességben is kapható), zsinórtartó csipesz. A 2.5-3k nem pénz értük.
Ha viszed az egeredet (vigyed), a Pixel-ben akár játék közben is kipróbálhatod őket.
Én tuti, hogy előbb-utóbb fogok egy ilyet is venni itthonra.----------------------------------------------
iamthesonar: Thx.
Volt vele egy kis meló. Majd idővel lesz bővítgetve.
-
Kal-El
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tomi0703 #4054 üzenetére
Újonan max. 2k-ért egyedül a QcK mini.
2,5k-ért fUnc F-series.
Inkább ez utóbbi.Használtból többféle dolgot lehet ennyiért. Legegyszerűbb, ha végignézel aprón, és olyat keresel ennyiért, ami benne van az ajánlottban - bár szerintem ezt mondanom sem kell.
Én pl. az Allsop-omat és a Mantis-omat is ennyiért vettem.NxAlex: "A g400-hoz milyen talpat/teflonszalagot ajánlasz?"
Az első pár évben amíg el nem kopik, semmilyet.
"Egyébként ő rá gondoltál?"
Rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest