- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Így viszont kimerítetted a saját "keretedet". Olyat akarsz ami jó mint egy szövet, de tökéletes állapota megmarad nem rongyolódik el, és az ára is biz. összeg alatt van.....a mai fogyasztói társadalomban nem érdekük cégeknek hogy ilyen termékeket dobjanak piacra.
Nem véletlenül mondtam az újság papírt, vagy valami farost, fa anyag-ot. Tökéletesen inhomogén, nincs két egyforma mulekula , és az optikai egérnek meg ez a legjobb, hogy legyenek jól elkülöníthető pontok amik alapján meghatározhatja az elmozdulást. Ezért nem megy a mesterségesen előállított teflonlapon se.
Amióta újságpapíron nyomatom (persze nem mindegy hogy melyiken, mert van amelyiken nehezen mozog), beton stabil, iszonyat precíz, a maximumot nyújtja, amit az adott egér optikailag tud. Lehet hogy nem a legesztétikusabb, de valamit valamiért. Bár most a régi egérpadomra rácsomagoltam, így egész pofás. -
whYz
őstag
Mantissal erezhetoen csokkent a lod, sokkal kellemesebb volt. Mondjuk erre van mas megoldas is, pl leragasztod a szenzor felet, es csokkenni fog a lod.
Szerintem probalj ki egy goliathus speed-et vagy egy qpad ct-t. En a qpad ct-t hasznalom most es eleg jol csuszik, jobban mint a mantis speedem. A muanyag padok is jobban csusznak mint a qck...
-
WinnerB0Y
senior tag
Megnéztem a Razer oldalát és ezt találtam.
Meghaladja ugyan a keretet, de márkán belül és azért nem olyan sokkal haladja meg. (Jó.. Azért abból már egeret is lehet venni
Viszont nem vagyok otthon egérpad témában, így inkább megvárnám még a többiek is mondanak valamit róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest