- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz
profchaos #7394 üzenetére
Én pénteken kaptam meg az enyémet. Nov. 11 -i rendelés volt. Elég jó eddig bár nagyon még nem teszteltem a mérete 320x240x3 mm. A mérete nekem pont megfelelő viszont ha lehet vegyél vastagabbat, mert nekem így még nyomja a kezem az asztal. Az egér lod-ja talán egy kicsit megnőtt,de leragasztottam a szenzort így most jobb. A csomagolásra sem volt panaszom. Nagyméretű borítékban jött, pont belefért így (nem volt összehajtva) és egy Roccat-os fóliába is beletették
-
TeebyKay
őstag
válasz
profchaos #7394 üzenetére
Igen. Többször volt itt fórumban szó róla, hogy mind hamisítványok, de olyan jó hamisítványok, hogy simán megérik az árukat. Elég hamar el fognak kopni, de akkor veszel occsóért egy újabbat és le van tudva a gond.
Persze ettől még egy normális egérpad százszor jobb. - Ez természetesen így igaz.
-
Vanir
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest