- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Nameg ezzel a heti 6 órával, amiket játszunk, értelme se lenne, az arra se elég, hogy egy alsó-közepes szintet fenntartson az ember egy q3 szintű játékban."
Gyakorlásnál a minőség sokkal többet számít, mint a mennyiség."Tökéletes az ilyen 40 közeli vén, filthy casual fingoknak, mint mi vagyunk."
Én azért nem kazuárosodtam el teljesen. A kompetitív Quake Live feszkója nem hiányzik (elvárások mindkét irányban, meg a (melo)dráma), plusz a kezem sem bírja már a régi sensit (43,5 cm/180° + accel, szóval akár 10 cm-en is tudsz fordulni 180°-ot, a rántás sebességétől függ, és lineárisan skálázódik), de klasszik Doomban azért high skill puttyogás megy (slaughter, speedrun, ilyesmi).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"mid konfigurációban"
Tehát a háromból abban az egyben, amit külön írtam, hogy inkább talán ne azt?
Mondjuk veheted, de ha el fog mászni a helyéről, akkor átirányítom a reklamációt.
"a statok nagyon szépek, grat!"
Csak a pubkiürítő profil, egy a sokból, de köszi. Elég beteg számokat sikerült vele összeputtyogtatni, hehe.
Logitech MX 300 @ 125 Hz-cel, egy rongyossá kopott Allsop Raindrop XL-en.
A screenshotod nemtommilyengém. Talán Fortnite? Legalábbis a betűtípusból gondolom. Ja, meg Damage to Structures, szóval az lesz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Keychron m6 fog jól működni üveg padon szerinted?"
Mint bármi más.
"aliról mennyire jó ötlet skypad 3.0-t rendelni... mekkora az esélye, hogy eredeti cuccot kapok kb 15khuf-os áron"
Hát, SkyPAD-et nem Aliról vennék. Amúgy a 3.0 gyorsabb, mint a 2.0.
"rendelek egy raident a gyártótól... sold out."
Nem tudom, hogy hol nézted, de a Ninja FX és a Classic is kosárba rakható.
-
Enton
addikt
A nagy speed hajkurászások vége úgyis valami üveg pad lesz, nálam is befutott a mostani pakkban egy és hát na, gyors, és donut skatel halk is és fújható is, ahogy óhajtanád:
Üvegből most a glassworks polarity-t várja az internet népe mint megváltót, elvileg 03.28adikára ígérték de még mindig coming soon a weblap: GLSWRKS Polarity
Árban nem vészes üvegpadok közt, és a legújabb technológiák igérete mint halk "bevonat"/polír kit tudja pont mi a titka. Meg szép vékony lekerekítet szélű minimalista sötét és világos dizájn.
Ha még eddig nem tudnád milyen üveget is szeretnél ezt célszerű a listára venni.Amúgy m6 gyári "nagy" teflonjai is gyorsabbak lesznek mint bármilyen speedpötyy egy speed szöveten(kivételek akadhatnak).
Ezen is rugózok, meg vagy új asztal, de lehet elég lenne egy másik szék. Ami tartja jobb kezem de akkor a padok felső fele már nyújtózkodást igényel így mintha feleződne harmaddal csökkenne a kihasznált négyzetcentiméter mint a mostani ülés és kéztartással.
Ennek a végére azt kaptam egy L alakú asztal kéne nem is sokkal nagyobb mint van, de eddig amit nézegettem asztalokat semmi nem kapott el hogy ez az ami kéne. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem ragaszkodik úgy a helyéhez, és poronból előfordulhat többféle keménység (lásd MID, SOFT, XSOFT), ami nem csak a komfortra, de a felület sebességére/elérhető kontrollra is kihat.
Komolyan nem értem a régi gyártókat, hogy miért ragaszkodnak a gumihoz, amikor már kb. az utolsó kínai random, tavaly alapított cég is poronnal dolgozik. Nem egy kategória a kettő. Nem véletlenül olyan népszerű az Artisan, és az sem véletlen, hogy boldog-boldogtalan elkezdte másolni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Gamer kesztyűkről. Ott kezdtem el nagyon röhögni, mikor megtaláltam az első rgb-set"
Én idáig el sem jutottam. Sportruházati boltban lehet ilyeneket kapni, nem kell gaymer fos. Mondjuk azok között van olyan, aminek az anyaga PTFE bevonatos + átszellőzik (meg van olyan is, ami csak a csuklóig tart, nincs "kesztyű" része). Az RGB-vel ellentétben az jó dolog.
Mindenesetre a sleeve egy opció volt a háromból.
"csak eléggé meg vagyok lepődve a dolgon."
Nem olyan meglepő ez. A magyar piac híresen gyopár és korlátolt. Csak pár cég forgalmaz nemzetközileg egyébként ismert, "újgenerációs" dolgokat, de a kínálat még náluk sem az igazi – és a hazai vásárlók igényeiből kiindulva már ez is csoda.
",csak mondjuk ahhoz közelit?"
Igen, az volna a Raiden. Itthon is lehet kapni, csak asztalterítő méretben. Mondjuk itt-ott van L-es is.
Nyilván M-es Classic-ot sehol nem árulnak, csak gyártónál van.
Amúgy 3400 jen, szóval egyáltalán nem annyira húzós, ezért mondtam, hogy ha rendelnél onnan, akkor egy paddal beszállnék én is, és lehetne felezni a postát. Szóval összességében pár ezerrel olcsóbbra jönnél ki, meg nem is kellene feleslegesen nagyot venni, csak kicsit várni kell rá.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha romon lennének az ízületeid, akkor valószínűleg nem gáznak tartanád, hanem Isten áldásának. Mert feltételezem, hogy a Carpióról van szó, nem egy mikroszálas törlőkendőről.
A SteelSeries zömében masszívan túlárazott sárpad (az ellentéte annak, amit keresel), a Corsairtől meg legfeljebb egy-egy tápszériát vagy házat vegyél, ne egérpadot. Meg milyen ötszörös árról beszélünk?Nekem mondjuk mindegy mit veszel, csak gondoltam, szerettél volna valamit a megfogalmazott igényeid szerint.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Üveggel az a bajom, hogy tapad rá a bőr, "
Egy kétszer félbehajtott mikroszálas törlőkendő/sleeve/ilyen megoldja.
"meg hangosan kopog ha használom."
Halkabb fajta üvegpadot kell venni, az egérre meg UHMW-PE tappancsokat, és máris sokkal barátságosabb a hangja.
"de úgy látom, ezekből mintha kicsit talán jobb lenne a kínálat."
Ami igazán gyors+patika lesz, az 40-50 rongy között mozog, és sajnálni fogod a nem kihasznált részét gyalázni. Esetleg Endgame Gear Cordura, de eh.
Nagyon nem vagyok híve a deskpadeknek. Bill alá Keebmat Premium Felt Edition való.Mellé meg még mindig akkor egy M-es vagy L-es Raiden. Szerintem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egyébként biztos, hogy valós használathoz túl kicsi? Mert ilyen amúgy nem fog teremni minden bokorban. Ha ez nem és übergyors kell, akkor jobban jársz az üveggel.
Amit még megpróbálhatsz, az az M-es Artisan Raiden, a gyártótól. Nem olyan ónjég, mint a Shiden, viszont ez sima szövet, és ha esetleg rendelnél, akkor felezhetünk a postán (itt egy M-es Raiden Classic XSOFT kéne)."ez az artisan shidenkai már nem gyártott, közel beszerezhetetlen."
Ezért is veszek hamarosan egy ötödiket. A jóból nem árt betárazni.
Amúgy a sweet spot nálam is az M-es lenne, de szigorúan technikailag szerencsére elég az S-es is.
-
opr
nagyúr
Ehh, fuck, mégse, az S meg túl kicsi.
A mostani egy logitech g440, 28*32cm, ez a jó méretű kb, de ha nagyon kell, el tudok menni nagyon maximum 38*42cm-es méretig. És ahogy látom, ez az artisan shidenkai már nem gyártott, közel beszerezhetetlen.
Valami hasonló kéne, ami még aktív termék. Mintája, ilyesmi annyira nem érdekel, amíg nem valami alulöltözött animelány van rajta. Preferált a sima egyszínű fekete, de leszarom, ha meg-übergamer-elték a dizájnerek.
Enton: bocsi, ezt csak most láttam. Sajnos nincs ilyen ember a közelben, aki ebben tudna segíteni nekem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Veszel tőle egy S-es Shidenkai XSOFT-ot, oszt annyi. Nem merevben nem hiszem, hogy találsz nagyon gyorsabbat (kb. SkyPAD 2.0 környéki sebesség). Itt favorit, van négy.
Nem a legtartósabb pad, de ha vigyázol rá és minőségi, vaskos teflont használsz, akkor azért jó ideig húzhatja. Plusz ha nagyon elkopott, akkor azt a vékony, üveggyöngyös hártyát finoman le lehet róla hámozni, és gyakorlatilag lesz egy vatta új, enyhébben textúrázott Hien padod.
-
Enton
addikt
Szerintem ha van egy marikanéni a szomszédban, vagy anyukád, mamád rokona valaki csak varrogat az szívesen be is szegi gondolom, de ha más nem keresel egy szabót/szabászt/cipész(?) a közeledben?
Esetleg pontos méretet is tudnál megosztani?
Nem tom pont van-e ilyen, de ugye saját mintás padot sokan kínálnak, nem tudom méretben van-e olyan aki rugalmasan, ponn akkorában legyártja? -
opr
nagyúr
Kicsit jobban utána olvasgattam, így talán jobban tudom én is, mi a kérdés egyáltalán...
Szóval olyan kéne, amin nagyon könnyen siklik az egér. Kb arrébb lehessen fújni, annyira. Viszont a mostaninál nagyon sokkal nagyobb (tehát ezek a 49*42cm-esek) sajnos nem férnek el. Fontos lenne viszont, hogy alacsony dpi mellett (tehát lassúra állítva) is jól működő, nagyon csúszós egérpadot keresek.Az, hogy honnan lehet megvenni mindegy, valahogyan/valahonnan megoldom. Ha 2 hétig jön, 2 hétig jön, nem halok bele.
Bónusz lenne, ha nem lenne rohadt büdös a cucc, mert utána olvasgatva ez úgy tűnik, probléma a nagyobb márkáknál is...
Szóval... létezik ilyen egyáltalán? Vagy vegyek egy nagyot és vágjam körbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest