- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
-
-
bbdzyx
senior tag
Lézerszenzoros egér nem a legjobb választás, főleg nem egy G502/G402-höz viszonyítva, rofl. Hiába Avago 9500, meg Omron kapcsolók. CsigaGyilkosnak ajánlom, hogy inkább fáradj át az egeres topikba és ott kérj tanácsot.
Egérpad téren is inkább maradnék a bevált, ajánlott listás padok mellett, ne szarakodj egy zsákbamacskával. Egy Qck-val vagy Corepaddal nem nyúlsz mellé. Én is a második Qck-mat nyúzom, az előző 4 évig bírta.
-
-
-
Vanir
veterán
Van Aegisem és szörnyű a felülete szvsz.
CsigaGyilkos: a szupergameren a legolcsóbb és egy nap alatt kihozzák. Nekem már kb 6-7 hete megvan és még nem kellett tisztítanom, de én figyelek is rá, hogy ne menjen rá kosz (kezet mosok mielőtt egérhez nyúlok, nem eszem le pörkölttel, satöbbi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest