- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
Integra #2374 üzenetére
Teflon van a talpán igen.
Hát egy finomabb (tényleg finomabb) lökésre 40 centit simán csúszik. Csak tisztítani nem szabad vízzel vagy ablakmosóval mert akkor tényleg nem csúszik. Én szilikon sprayvel lefújtam és így tökéletes, mintha korcsolyapálya lenne.
Igazából a kábel ellenállása sokkal zavaróbb mint a padé.
A qck-n harmadannyit nem csúszik ugyan akkora lökésre.
Nem mondom, hogy jobban csúszik mint egy alu padon vagy műanyagon, de kb ugyan úgy csúszik. Árban pedig a töredéke és nem kopik mint a műanyag.Nem akarok rábeszélni senkit, csak vázoltam egy alternatívát ami nekem bejött és olcsó volt.
-
dudika10
veterán
válasz
Integra #2366 üzenetére
Igen, a savmaratott a jobb.
Németben nem tudok segíteni, eléggé hadilábon állok a nyelvükkel.Egyébként mindenképp próbáld ki előtte, mert lehet, hogy az érzékelő nem szereti az üveget és akkor kellemetlen helyzetbe kerülhetsz játék közben.
Mondjuk nem tudom kinn mennyibe kerül egy üveglap, de ha annyi mint akkor túl sokat nem buksz akkor sem, ha nem szereti a lézer. -
dudika10
veterán
válasz
Integra #2362 üzenetére
Hát 10-12k felett már nem igen kapni egérpadot, de már a 8k is elég sok szerintem értük.
Sőt, az emberek többsége még a 3k-t is sokallja egy padért. Elég relatív, hogy mi a drága.Nekem 3,5k forintomba került ami most van és számomra nagyon jó. Jól csúszik és sose téved. Vágattam üvegessel egy üveglapot és beraktam alá a már meglévő Qck-m, hogy egyenletes felület legyen alatta.
-
dudika10
veterán
válasz
Integra #2360 üzenetére
Az exactmat például igen jó pad és annyira nem is drága. Ha megfelelő méretű a felülete (bár gondolom nem low sensel játszol, szóval nem lehet gond vele) akkor azzal nem jársz rosszul pl.
De van még pár jó pad, a Pixelnél ha minden igaz ki is próbálhatod őket. Megnézheted, hogy mennyire zavaró a hideg alu vagy üveg egérpad meg hasonlók. -
dudika10
veterán
válasz
Integra #2357 üzenetére
Először is az a kérdés mennyit szánsz rá.
A fém és üveg padok jók, csak marha drágák és amikor az ember ráteszi a kezét akkor nagyon hidegek tudnak lenni és idő míg felmelegszenek.
A szövet olcsóbb, nem hideg, de nem is csúszik olyan jól, nem elég áttörölni ha takarítani akarja az ember. Pontosságban nincs különbség.NxAlex: Furcsa lista. Árakat tekintve is hatalmas a szórás. Ha nem játékra használod akkor én egy Qck-t ajánlanék. Vagy akár egy Qck mini-t, mert nem hiszem, hogy kell hatalmas felület, de ezt csak Te tudod. Olcsó, pontos és kellemes érzés ha ráteszi az ember a kezét, ellentétben a fém vagy üveg padokkal amik elég hidegek.
Esetleg jól jársz még egy Taito-val, az is jó áron van, de az hatalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpársportok
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest