Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csandi

őstag

válasz dugomc #13226 üzenetére

A leglassabb Artisan pad a Zero, az is gyorsabb mint egy átlag szövet pad, de jó stopping power-e van. G640-hez áll a legközelebb talán, de annál persze sokkal jobb.

Minden más Artisan pad ennél gyorsabb. A Hiennek a függőleges és a vízszintes sebessége nem ugyanolyan, ez pl. Valorantba és CS-be elég jó ahol úgyis mindig headshot levelben tartod a célkeresztet, de egy Battle Royale-ba pl nem annyira előnyös.

Nem tudom mennyire keresel gyors v lassú padot, de a sorrend az:
    Zero->Hayate->Hien->Raiden->Shidenkai

Shidenkai ilyen "üvegszálas" attól nagyon gyors, a Hien pedig kicsit "műanyag" feel, nem ilyen sima szövet érzet. Én csak a Zero-t és a Hien-t próbáltam, nekem a Hien nem jött be a Zero pedig a kedvenc padom volt. Egy hibája csak, hogy gyűjti a hajszálakat, szöszöket a varrása miatt. Ez a többi Artisan padnál nem áll fenn mint probléma. Alacsony sensen játszom (52cm/360° és karból aimelek főleg) és a controlosabb padokat szeretem.

De amúgy javaslom, hogy játssz sleeve-ben és akkor nem zavarja semelyik pad a bőröd még véletlenül sem és konzisztensebb lesz a glideod is :)

Új hozzászólás Aktív témák