- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
skyli
senior tag
megvettem
hát elsőre érdekes. a csuklómnak kényelmesebb sokkal, mert nem vág az asztal széle, pedig nem lógatom le az egérpadot
viszont nem csúszik olyan jól mint az asztallap (ez ilyen laminált kamu-fa bútorlap, enyhén erezett, de csúszós viszonylag).
Szóval az asztalhoz képest nem csúszik annyira, nagyobb erő kell az elmozdításához, kicsit olyan, mintha gumis lenne a felület és visszafogná. Feljebb kellett vennem a dpi-t jócskán, hogy hasonló érzés legyen kezelni, mint az asztalon. Akkor, ha csúszósságot szeretnék, akkor a szövetpadokat felejtsem el? ><
de lehet hogy megszokom
-
deny330
senior tag
Remélem minőségi, de abban is reménykedek, hogy a méret nem megy rá az időtállóságra. Azért jó lenne, ha ez is kihúzna pár évet, mint az SS QcK-m.
Köszi a választ. Ha megjön meglátom milyen. Az sem kizárt, hogy írok ide első tapasztalatokat, és majd pár hónap után is néhány dolgot.
-
-
znb
tag
Ebben a hozzászólásban hivatkozott a kollega a CM Swift-RX-re, hogy jók a tesztek róla, és árban is nagyon jónak tűnik, akár az extended verzió is, szépen le van varrva a széle is...eddig befutó, csak tényleg nem tudom jobb-e a QCK vagy a Zowie
-
Pöttön
őstag
Köszi!
Akor a Heavy lesz a szerencsés nyertes, a MASS-is csak épphogy nem elég nekem, és ahogy nézem a méreteket a Heavy azért jóval nagyobb mint a MASS.
És az is fontos tényező, hogy a Heavy is 6mm vastag, ami számomra szimpatikus.
Amiket említettél azok meg már túl nagyok, kis túlzással beborítaná az egész asztalomat.A Heavy akkor gyakorlatilag ugyan az mint a MASS csak nagyobb nem?
-
e.szaber91
csendes újonc
Akkor bízom benne, hogy idővel majd megszokom.
Talpakon apró kis karcolás látszik csak, ugye az asztallap miatt, de egyébként 1 hetes sincs az egér, szóval nincsenek elhasználódva.
Az a helyzet egyébként, hogy "súly" nélkül (ha nem fogom meg az egeret, csak az ujjammal pöckölgetem, akkor gyönyörűen siklik, csak ha viszont a mancsomat ráteszem, akkor van gond egy pár másodperc után. AZ a helyzet, hogy lehet egy kicsit még nyomom is lefelé az egeret, nem csak fogom.
-
pc360
addikt
Ez, ha jól látom, varrott is. Ilyet nem ollózik az ember.
Köszi az ajánlást! Bírom amúgy a nagyokat, de ez pont szállítgatós lenne.
Egyébként nem értek egyet a minél vastagabb dologban, nálam legalább egy szintben van a könyököm az asztallal, semmi emelés sem kényelmes. Amúgy a székem van alacsonyan most sajnos még egy darabig.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Nagyon drágának tartom egyébként, de egye fene. Legalább nem lehet majd az egérpadra fogni a rossz teljesítményt. Láttam valahol ilyen Black Ops II-s darabokat, közel féláron. Kifutó cuccok. Ha lesz még belőle, rendelek olyat.
Ez a mass, heavy, ezek a vastagságra vonatkoznak am? Más különbség nincs, mi?
Na, de mindegy, úgyis a legolcsóbb 32cm-es darabot szerzem majd be. -
Brandynew
őstag
Ebből is a 260x140x4-esre gondoltam.
-
Nikon D5100 + Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G
A közelihez fordítógyűrűt használtam.
A fényt meg egy Nikon SB-700 adta. -
Még Pixelnél Zowie padból pár perc próba alatt nekem rough gyorsabbnak tűnt, mint speed. (Beazonositani nem tudtam, srácok néztek rá és mondták, melyik-melyik.)
Most egy Mantis controlt szereztem. Elég lassú, ennél már nem hiszem, hogy lehetne lassabb speed variáns.
Használt, két szélen középen a fekete minta kifakult. Tapintása olyan nagyon nyers, nem kellemes. Igáslónak még beválhat. Szilikonspray-vel már egész tempós.
Úgy tűnik, nem szereti, ha az egértalpak nincsenek eldolgozva, mármint felsérti a felületet. -
-FLY->
őstag
Van egy G-SR-em, nem tudom megszokni, nehezen csúszik rajta az egér. Nem gondoltam volna látatlanba, hogy egy sima QCK-nak kisebb az ellenállása. Pót pad, ha a QCK mosásban van, még szerencse, hogy nem teli árat fizettem érte. Nyomtatás és a szegély minőségét inkább hagyjuk, nem tudom ez hol prémium cucc.
-
Maotun
őstag
igaz G-SR rulezzz.
de a méret miatt az asztalon 32x 44 cm helyem van.... a 40x 48cm bagyon nem fér el a kisebb változatáról meg lerángatnám a rágcsálót... szerintem akkora jó pad kell amekkora elfér, mert a játék hevébe tudunk nagyokat rángatni független a dpi.-től.
jók a 90x40-es lepedők is de ezeket szét kellene szabdalnom akkor meg minek. -
---Lasali---
Közösségépítő
-
ReFleXx
addikt
egyebkent qck+nak volt többféle mintájú ilyen limitált kiadású padja, nekem kinézetre a fnaticos fekete-narancs tetszett, de a mintásak közül már csak ezt találtam hazai boltokban. de nekem mindegy amugy, nem nezegetni vettem
most még kapni később lehet ez is elfogy, franc se tudja, a NaVi-s van kék-sárgában is
-
4264adam
veterán
csupán erre értettem azt a rendelést és vizsgálatot
Padot itthon veszek 4k környékén van.
-
4264adam
veterán
Pont a te teszted miatt néztem a corepad C1-et. De akkor lehet egy Steelseries QcK-t veszek. Inkább megveszem és ha nem leszek jobb tőle FPS-ben legalább betudom, hogy miattam van, de sokszor érzem azt, hogy az egerem a hibás és a tapadása, mert érzem már lenyomtam a gombot és nem ott van a kurzor és még nem lőttem
Szerk: Mivel az Aliexpressről rendelem, így mindenképpen le kell választanom a teflont, hogy megnézzem a sensor és gombok nem hamisítványok, szóval a javasolt kollégtól az is vásárolva lesz. Így mindent letudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest