-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Én kicsit több mint fél éve nyúzom a sajátomat, eddig minden oké vele, nem bomlik meg semmi ilyesmi.
Felületet csak egy Cougar Speed-del tudtam összemérni, picit lassabb annál, dehát elméletileg Control, viszont sztem az átlag Control padoknál gyorsabb lehet, a Test Geares teszt és pontozás alapján.Nem tudom, hogy az összes pad ilyen-e vagy csak ahol lakom, de iszonyat mód koszosodik, porosodik. Kb hetente ill. 3-4 naponta át kell törölnöm vizes portörlővel.
Mivel nekem álló helyzetben van, így a logó a jobb felső sarokra esik, úgy már nem zavaró.
A jelenlegi állapotából kiindulva 2-3 év simán benne van, főleg mivel a Midit rendeltem így forgatni is tudom és ha nagyon kell akkor vágni is.
-
-
F-ECT$
titán
Most jártam a Rufusz felé, gondoltam veszek is egy Qck-t, de mind rendelős. Ha meg már rendelni kell, akkor mindegy melyikre várok pár napot, és így a 2 általad ajánlott mellett (Qck, G-XL) látom, hogy a HyperX Fury S Pro is benne van a padajánlóban. Megéri ez a felárat a levarrás miatt, gondolok arra, hogy ebből a 36x30-as kerül annyiba, mint az előbbiekből a 45x40-es?
-
Vanir
veterán
Ha van valami kérés, óhajsóhaj, hogy mit mivel vessek össze, akkor azt a jövő hétig lehet, mert utána vissza kell küldenem őket (ill. az utóbbi öt az saját, azokról később is tudok írni):
Mionix Sargas 450 SK
Razer Goliathus Speed
PureTrak Talent
QcK+ Hyper BeastDream Machines DM Pad XL
Xiaomi XL
Glorious G-XL
Corepad C1 Large
Kodiak XXL -
gtamate2
veterán
Kaptam két padot a gyártótól, az egyik kiegyenesedett a másik pedig nem. Nyilván ezekről a tapasztalataimról fogok írni. Ha a speed se egyenesedett volna ki, akkor az is hasonló pontokat kapott volna. Amúgy most fordítva tekertem fel a control-t, hátha ez beválik. Ha igen, akkor updatelem a cikket.
-
törölt tag
Ha mégis lecserélném akkor a Razer Goliathus-ból a speed vagy a controlt vegyem? T1k3 írta hogy neki ettől az eladótól félbehajtva volt az egérpad. Én is tőle rendeltem, igaz én kértem tőle, hogy feltekerve küldje és ne félbehajtva és úgy is küldte hengeres csomagolásban. A lényeg hogy aliexpressről ez az eladó ajánlott szerintem.
-
törölt tag
Csak azért kérdeztem mert Xiaomi xl feketém van, de erről az összefoglalóban olvastam hogy nem jó párosítás a razer egerekkel. Nemrég vettem Razer DA Elite egeret és ehhez keresek új egérpadot. Ha jól értelmezem az összefoglalóból én high sens (kicsi mozdulatok) játékos vagyok. A lényeg hogy olyan egérpadot keresek amin a billentyűzet is elfér. Ebben tudnál segíteni? Köszönöm
-
Solymi81
aktív tag
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Tudnál linked dobni róla ? (Én speciel 3 húzásra fordulok meg rajta tehát tényleg igénybe van véve főleg egy ow meccse alatt)
Amikor megvettem láttam itt azt, hogy nem ajánlott, de nem értettem miért, közben ismerős vett szövetet és szívott vele, de a műanyagról nem volt pontos magyar teszt. (mármint tartós teszt, aki nyúzta volna)De lőhetek róla képeket így félév után, a jelenlegi állapotáról. (decemberben vettem)
-
M0RGI
őstag
A G240-re azt írják, hogy mérsékelt felületi súrlódású, alacsony DPI-felbontást használó játékosok számára. Szóval valószínűleg nem is túl csúszós a pad, lehet tényleg meg kell csak szoknom.
Mindenesetre még mindig a munkahelyre bevitt, leváltott MX510 és gagyi pad tűnik számomra kezelhetőbbnek. De valószínű ez csak a megszokás miatt van. -
addman123
csendes tag
Okés köszönöm, azt hiszem bepróbálom a szettet, bár mostanában cs**znek ideérni a csomagok, remélem ideérnek előbb utóbb, és írok amint megjöttek vagy ide, vagy az egeres topikba. (Bár nagy viszonyítási alapom nem lesz, a lézeres 3500ft-os Gigabyte M6880 után mindent jobbnak fogok érezni.
)
Egyébként egy QcK mininek mennyi lehet az élettartama? Nekem 3-4 éve biztosan megvan, talán évente 1x óvatosan szappanos vízzel fogkefével kimosom és nincs vele gond, még a szélei sem kezdenek foszlani
-
-
dergander
addikt
Egérrel úgy vagyok hogy fogásba ez a legjobb a kezemhez. Volt már minden féle még drágább fajták is,de ez valahogy kézre áll. Kezek válogatják kinek mi a jó.
Egérpadra visszatérve meglesem az ajánlatod, szerintem jó lesz. Több helyen olvastam h az SS nagyon jó,de mondom rákérdezek a tapasztaltabb kollégáknál is. -
fuze
őstag
Végül sikerült választanom és a Cougar Speed 2 L egérpad lesz, ami a bolt kínálatában is van szerencsére. (ha utálom, hogy az egérpad jobban megfogja az egeret mint a csupasz asztal, akkor a speed az ajánlott?) Olvastam, hogy nehezen simul ki, viszont ha csak ez a baja, akkor a varrott szél miatt nekem mindenképpen jobban bejön. Tekintve, hogy május közepétől szeptemberig nem lesz használva, rá kéne tennem valami könyvet hogy lapuljon
Kérdés: csak annyit tegyek rá, hogy pont lapos legyen, vagy mehet egy kis súly is? Nem lenne jó ha külföldről visszatérve azzal szembesülnék, hogy tönkretettem
-
T1k3
tag
Csak ne kopna a gumírozás.
(#9176) TeebyKay: Nem, tényleg 2D-s.
(#9177) [Prolixus]: Kockázat nélkül nincs rizikó? (Nem mellesleg a komfort érzeten sokat dob.) -
ribizly
veterán
Ez az ami az ajánlóban is volt.
Teljesen korrekt!
A csomagolás meg elég masszív így is, úgyis már önmagában a pad elég merev a méretei miatt is.Egy kis update is akkor
Beraktam a helyére. Hát... elég NAGY!
Pont akkora amúgy, mint szerettem volna.A "lassúság"-ról
Elvileg ez egy lassabb pad, mint a Steelseries QCK. Na már most ez biztosan igaz, ha egy új / rendszeresen karbantartott SS QCK-hoz hasonlítjuk. De az én ~3 éves, "csak használt" pad-omhoz képest nem lassú. -
depzoo
tag
Koszonom mindenkinek a valaszokat.
Tanulmanyoztam az ajanlot de ezuttal velemenyeket is szerettem volna. A felvalas nem is zavar annyira mert eppen hogy van (nem is felvalik inkabb hanem "bomlik" de nem zavaro).
Ami a QCK-ban zavar hogy a csuklom helyen elszinezodik, illetve sosem nyeri vissza azt a gyari feluletet, ugy erzem veszit a siklasabol. Olvastam praktikakat ra, hogy pentek 13-an teliholdkor mossam pasztorizalt vizzel meg fujjam be wd40-el stb de egyik se valt be teljesen.
Ha jol latom ez a HP omen egy rebranded QCK de tenyleg jo ajanlat, ingyen ki is szallitjak! Megfontolom.
Jelenleg angolban vagyok, itt most 8 font ( < 3000 HUF) a perixx dx-2000xl, azt irja 4 mm vastag mint a hp omen.
Ha valaki meg tudja erositeni hogy van olyan jo a felulete mint barmelyik masiknak akkor elfogadom a rikito gagyi feliratokat rajta es beruhazok ra. Ha pedig megsem jo a felulete akkor megmaradok az omen-nel.
Koszonom.
Szerk.: utananeztem a cougar padoknak es nagyon tetszik. Hasznalt innen valaki ilyet? Miert mondod hogy nem simulnak ki? Sokaig tart neki vagy tenyleg nem lesz soha teljesen sima?
-
-
fatal`
titán
Megrendeltem, 2-3 nap múlva jön meg a nagykerbe, majd beszámolok
Bár nincs nagy tapasztalatom, a func előtt asztalon játszottam, azóta meg ez van
Remélem hasonlóan tartós(és persze jó) lesz.
A func annyira elkopott, hogy a simább (elméletileg speed) felületen már nem is működik az egér rendesen, csak ha felhúzom a LOD-ot
Az avior szoftvere is 30%-ot ír, a control felületre 90-et, de ez is kopott már.
-
A Zéé
addikt
Én vettem a Speed 2-ből egy kicsit, nekem nagyon tetszik, bár textilből csak az ilyen párszáz forintosokat ismerem, olyanok vannak az irodában.
Most összenéztem barátnőm WOT-os Razer padjával, az talán egy kicsit kisebb ellenállású, mint ez a Cougar. A régi műanyag egérpadommal meg összehasonlíthatatlan... -
-
-
Kinzuadder nemtom milyen állapotban van. Ha bedugom win10 egyből valami razer mocskot akar telepíteni, múltkor el is cseszte a G303-at, törölhettem eszközkezelőből meg dughattam máshova... (Neem, nem oda..)
Xiaomi teljesen jó a G303-mal, G102-vel, G900-zal.
Razer-ből sztem 3G szenzor a legújabb, amim van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epic Games
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest