- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
role_of_72
tag
Táskában hordásra gondoltam én is.
Ez ugyanakkor tényleg egyéni: én biciklizéskor nem veszek fel hátizsákot (elég melegem van anélkül is). Csomagtartóra szoktam tenni a táskát, erre a megoldásra gondoltam. Csomagtartón viszont ami rázkódást kap az nem hiszem hogy a tükör mechanikájának pl. használ.
A másik hogy kerékpártúrán én általában úgy kivagyok, hogy végképp semmi kedvem a nagy lihegés közepette még a gépet is kiszedegetni, olyankor max. egy kisebb (öv)táska ami működhet nálam... de kinek mi ugye.
Mondjuk ha arról van szó kirándulós képek alatt, hogy A-ból B városba elviszed a gépet és B városban előveszed és huzamosabb ideig használod az más, úgy egyetértünk. -
bbkmachine
aktív tag
A kinézett szett jó lesz a felvázolt szitukra. Nekem is volt 1200D-m és 18-55 IS II. szintén. Napfényes vagy kissé felhős időben szép képeket lehet lőni az obival. A gép is elégséges a célra. Egy telefonhoz mérten nagy különbség lesz. Nyugodtan vedd meg. De mindenképpen ezt a szettet vedd amit belinkeltél, ebben stabilizátoros obi van, nem a stabi nélküli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest