- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is akarja bizonyítani... külön csatorna van az ilyen nagy értékesítőknek, és az eladástól számítva kötelessége a garanciajegy kitöltése, ha ezt elmulasztja, akkor szerződést szeg... ha rendre eljátssza ezt egy-egy gyártóval... akkor a gyártó felrúghatja a szerződést (no persze egy 20k-s javításért értelme nincs). Rengetegen játszanak ezzel a kiskapuval... míg egy nagyot nem buknak.
-
kiskornel
addikt
Valami nem stimmel. Ha új (márpedig ha nem értékesítették, akkor most lesz forgalomba helyezve az áru), akkor először az eladói garancia játszik, és csak utána a gyári. Ha megvetted, és még ott visszaadod javíttatásra, kötelesek kijavíttatni hivatalból, vagy visszafizetni az árat. Szvsz, miért nem javíttatják meg, és adják neked úgy?
-
johnjohn
addikt
Azt a gépet egyszer már tuti eladták, és a hiba miatt valahogy visszakerült az említett boltba, különben nem valószínű, hogy az a pöcök csak úgy magától letörik. Ebben az esetben viszont a garancia az első eladás pillanatától kezdve ketyegett. Ilyen üzletekben ne vegyél komolyabb gépet.
-
Almos
aktív tag
Történet fejleményei:
Tegnap beugrottam a Camera Kft-hez, és persze ők is nagy szemeket meresztettek, hogy boltban lehet még 350D-t venniViszont azt mondták a garanciára, hogy még ha ők be is fogadják, van rá esély, hogy a központi Canon nem fogja elfogadni a garanciát egy ilyen évek óta kifutott modellre. (Erre persze szerintem jogilag nincs lehetőségük, de nem hinném, hogy megéri nekem ezért fogyvédhez járni, perelni, stb...)
A javításra 18ezret mondtak, ha nekem kell fizetni. Ha ezt rászámolom a 79ezres árra, akkor már nagyon kérdéses, hogy megéri-e az egész...Mert bár elvileg akár így is használható a gép, CF kártyához amúgy is kártyaolvasó kellene, miután legtöbb laptopban nincs hozzá olvasó, így amúgy is kábellel történne a képek letöltése.
Miután nekem csak hobbira lenne, jelenleg van egy bridge kategóriás gépem, nincs váltási kényszerem, így nehéz szívvel, de lemondtam róla.Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését, lát benne bármilyen fantáziát, akkor a pesterzsébeti Intersparban megtalálja a gépet (váz, kitobi, akksi, 2GB CF kártya).
-
jap
aktív tag
Én anno sokat gondolkodtam, h veszek ilyen "picit-hibás"(memória pin törött stb.) gépeket külföldről, majd megcsináltatom. A történet ott bukott meg, h a szervizes min. 15ért nyúl bele akármibe (obi, gép), legyen az bármi egyszerű hiba is. Így belátható, h az olcsó gépeknél nem buli a javíttatás...
ui.: nekem előtte 2 Pentax (k100D és k20D) és ezek előtt S5600-osom volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Fuji 33mm f/1.4 WR obi
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Insta360 X5 8K Akciókamera, ÚJ, számla, gari - AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest