- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
Örülök h "belepofáztál".
Én az ilyen kultúrált hozzászólásokat sokkal többre tartom, sőt mi több, elolvasom, mint azokét akikről már leírtam a véleményem.
Való igaz, senkit nem ismerek itt annyira, h tudjam, kinek mennyire vastag a pénztárcája, de valahogy nem is akarom, mert engem ez nem érdekel.
És egyetértek avval amit mondasz, így valóban sokkal könyebb lenne kezdeti rendszert választani ha kijelenteném h pl: 500 ezer Forint. De lehet h egy jó rendszer kijönne 600-ból és akkor azt már senki nem ajánlaná, mert ugye 500-at mondtam. Szóval én így soha semmire, semmilyen körülmények közt nemszoktam kijelenteni h erre és erre van ennyim és annyim.
Megnézem az árakat, UTÁNAKÉRDEZEK MINDENNEK (és ezt veszik itt úgy sokan h én egyiknap ezt másiknap azt akarok venni ÉS ezek után (a kamera esetébe) kipróbálom, tapasztalatokat szerzek vele és utána döntök.
A biciklinél hálistennek lényegesebben könyebb (legalább is számomra) dönteni, mert tudom mi a nekem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest