- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
voriae #37615 üzenetére
Köszönöm!
Gyerekre is lenne használva, így ezek szerint nem ideális választás.
Csak sikerült kiszedni belőle, 100-400 vagy fix 400 lenne az álom. Szerintem az is marad egy ideig#37616) Donki Hóte +1. Én is szoktam hülyeségeket kérdezni itt, de a Canon pdf útmutatója azért elég részletes, és keresni is lehet a pdf olvasóban.
-
papaya
senior tag
válasz
voriae #37307 üzenetére
Szerettem én is a 6D-t is, csak a sok szívás az AFMA-val betette a kaput. Natív üvegek lőttek nyitottan félre, beállított AFMA ellenére is. Pl 85 1.8-at beállítottam +5-re, akkor x méterre, ahová belőttem tökéletes volt, 2 méterrel hátrébb már félre lőtt. 35 IS usm dettó, de volt 24-70 Tamron VC-m is (aminek imádtam a képét), de szintén lőtt szanaszét. Persze mind nyitottan tették ezt nem f8-on
Küldtem a Camera Kft.-hez obit, és a vázat is, no meg szoftveres AFMA állítgatás (Reikan progival) is megvolt de semmi sem változott így meguntam. Ez a MILC-nél nem fordul elő a szenzoron történő AF miatt, ezért csak az játszik be mint váz. Viszont én világ életemben Adobe user voltam LR/PS/ACR és nem igazán jönnek be az alternatívák mint C1/ Luminar / Alienex3 ezért gázos a Fuji raf kezelés. Amúgy szerintem DR-ben felveszi a versenyt simán a T2 a 6D-vel. Viszont egy FF Sony / Nikon féle plusz dinamika nagyon jól jönne tájképhez. Persze van megoldás bracketing pl a nagyobb DR-hez, de PS-ben 1 Fuji raw kép is marhára fogja a gépet nem, hogy 3-5 maszkolással.
-
p_adam
addikt
válasz
voriae #37307 üzenetére
Persze, ezt annyira nem reklámozza senki, mert akkor kevesebb ok lenne állandóan cserélgetni, de ettől még így van. Nappal még az 5D egy is szép képminőséggel büszkélkedhet, a színei meg a kontrasztja úgy jó ahogy vannak és nagyon könnyű szerkeszteni, de erre nem osztatnak pontokat
Használni viszont teljesen más, mint egy tükör nélküli gépet. -
papaya
senior tag
válasz
voriae #37304 üzenetére
Én is kb. Amúgy vártam nagyon, mert Canon user voltam sokáig (650d, 60d, 6d) aztán váltottam Fuji X-T2-re, amit imádok,viszont Adobe termékek meg nagyon nem (LR meg a PS is belassul a fuji rawtól nekem meg jpg nem pálya). De most szívesen visszajöttem volna, ha lenne 2 slot és 6k körül megállna a váz, de így már nem jön ki a matek. Max, majd pár év múlva..
Helyette Sony lesz az út..
-
-
törölt tag
válasz
voriae #35195 üzenetére
na megvan a 22-55, telleg kicsi, alig nagyobb mint a 28 2.8 non usm-em. atmeroje ugyan akkora, hossza masfel centivel tobb. par grammal meg kevesebb is. a fokuszalasa ennek se villam, meg persze full muanyag. kepet meg nem volt idom nezni, csodat nem varok. talan csak a fokuszskala ami ugy igazan hianyzik a tobbi csokottsege nem zavar (pl forgo front, rugozo zoom, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest