- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
-
kiskornel
addikt
válasz
trikko #14593 üzenetére
Én a te helyedben felhívnám a szakszervízt, és rákérdeznék a vibrálás gondra. Mondjuk az esetek nagy részében az ilyen vibrálás jellegű dolgokat nagy mechanikai behatás szokta okozni.
Markolat problémára nem tudok mit mondani.Velem is volt olyan, hogy utángyártott távkioldót vettem... na persze nem azért mert az harmadannyiba került, hanem azért mert azt 2 napon belül megkaptam. Aztán pár gombnyomás után egyszerűen belehülyült a váz. Én is rémeket képzeltem, hogy elromlott a 7D-m, de igazából annak volt kevesebb esélye. A gyári távkioldó jól muzsikált, és azóta vettem már utángyártottat is, mert kellett róla a csatlakozófej.
Persze a markolat problémára is kérdezz rá, igaz van esély rá, hogy leszerelnek majd, hogy az 3rd party gyártmány... de az is lehet, hogy tudnak a problémáról.
5 hónap, akkor garis.
-
*Ropi*
félisten
válasz
trikko #14589 üzenetére
- Húzd meg jól a markolatot tartó csavart, kontakthibás lehet az érintkezés a markolat és a váz között.
- A kijelző vibrálása normális (amennyiben a legvilágosabb / legsötétebb területén van): zebra funkciónak hívják és a kiégett / bebukott részeket villogtatja (ezzel figyelmeztet rájuk). Ha idegesít, menüből ki lehet kapcsolni.
- A kék fény azért villog, mert benne leszel a TV-ben (Kék Fény c. műsor): lopott a cucc és bemérték a rendőrök. Ez utóbbit komolyan ne vedd, csak viccelek: azért villog, mert véletlenül megnyomtad és adatkapcsolatot keres a számítógéppel nyomtatáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest