- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
válasz
randras_83 #38732 üzenetére
Nekem egy 5D mk2 body kell, lencsém már van.
És a lencsét szándékosan nem írom ki, az biztos, hogy FF nikonra van gyártva, tehát beverni nem fog.
A kérdés nem is a lencsére vonatkozott, hanem az EOS DSLR topichoz hűen, a body-ra. És nem mechanikailag van kérdésem, hanem szoftveresen még mindig. -
daninet
veterán
válasz
randras_83 #38592 üzenetére
még nem rendeltem semmit. Viszont a 6d mkII 1600 dodóért azzal az L obival elég jó deal, ahogy nézegettem RP most drágábban jönne ki.
De sztm akkor marad a 6d -
törölt tag
válasz
randras_83 #38473 üzenetére
Ahhoz, hogy külső vakura legyen igényed, az kell, hogy egyáltalán vakura legyen igényed.
A másik oldalon meg mint írtam, olyan gépről beszélünk, aminek az ára egy középkategóriás kompakté. Ha úgy alapból semmit nem vesz hozzá a user, még obit sem cserél soha, akkor is jól járhat vele, ha a kompaktnál nagyobb méret nem gond, és jobban preferálja az optikai keresőt.
-
Doki16
addikt
válasz
randras_83 #38399 üzenetére
Igen, biztosan ott is van bent kosz/por. Az meg gondolom csak szétszedéssel tisztítható.
(#38400) *Ropi*: Nem jön le róla. Valami van rajta. Mindenképpen tisztítószer kell hozzá. Amúgy, hogy tükör és a mattüveg "koszos", attól még az a képalkotást nem befolyásolja ugye? A szenzor szép tiszta azt néztem.
-
Doki16
addikt
válasz
randras_83 #38395 üzenetére
Mattüveg, tényleg
Nem jutott eszembe a neve azért néztem egy angol képről és ott Focusing Glass volt írva.
És a mattüvegre mit érdemes? Ilyenem van, ennek az ecset része használható?
-
válasz
randras_83 #38382 üzenetére
Ha határozottan megnyomod a hátát a kártyafoglalat környékén, akkor nem indul újra a gép?
Nekem ilyen hiba volt a géppel, a Camera Kft. 15 eFt-ért cserélt benne kártya-érzékelőt. Azóta viszont tökéletes
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #38382 üzenetére
Kártya hiba (szerintem).
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #38166 üzenetére
Persze...Ja nem.
Auto Focus Micro Adjustment.
-
copass
veterán
válasz
randras_83 #37928 üzenetére
kicsit gyengébb lett a szenzora 6Dm2-nek mint a 6D-nek.
de a 6D szenzora még mindíg elveri az 5Dm3-at. -
válasz
Haha, olyanom biztosan nem lesz
Ropi pszichológiai okfejtésében leírt verzióval szemben nálam nincs diszfunkció a kognitív disszonanciában, én már a 80D megvételét sem tudom megindokolni. Magamnak sem tudnám, nemhogy a barátnőmnek
)
-
Mirman
őstag
válasz
randras_83 #37932 üzenetére
Ergonomiára szerintem majdnem tökéletes .Szenzort , két kártya hiányát és a fókusz pontok számát szokták felhozni mint negatívum . Aki tükröst akar canon vonalon és ezekkel tisztában van az nem nyúl mellé .
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #37930 üzenetére
Amennyire jó volt a szenzora az elődjének, a sok butítása ellenére is szerethető váz volt - ennél nincs meg ez az érzés, nincs meg a képe alapján (sem) a "wow faktor". Szerintem...
-
*Ropi*
félisten
válasz
Akinek van isteníti (a kognitív disszonancia diszfunkciója, amikor megmagyarázzuk magunknak a rossz döntésünket és másokat is a megtételére biztatunk), akinek meg nincs, az fújolja (vagyis fordítva: azért nincs neki).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest