-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Kukcaman #4784 üzenetére
Az a 35 ezer expó sok.
Bármelyik váz mellett is döntesz, véleményem szerint 15-20 ezer expós vázat vegyél meg maximum, ha már magasabb az expo-szám, én azokat hanyagolnám.
A videót egyikben sem fogod megtalálni, se a 20D-ben, se a Pentaxban.Mindkettővel jól járnál. Én már több mint egy éve nyúzok egy 20D-t, amit használtan vettem, 20300 expóval. Tippem szerint 5-6 ezret raktam bele ez idő alatt, semmi baja nincs a gépnek, remélem nem is lesz. Baromira szeretem. Két dolgot hiányolok, belőle, pontosabban hármat.
- Nagyobb lcd
- élőkép (Lv)
- (videó, bár ezt nem tudom milyen gyakran használnám)De egyébként tényleg nagyon jó kis gép. Nem mai darab, de megy, és ez a lényeg. Tuti nem fogod megbánni, de a Pentax-al sem jársz rosszul, de abban Szten úr van inkább otthon.
-
mhorvat
senior tag
válasz
Kukcaman #4778 üzenetére
Ha a tudása kiszolgál, akkor igen. Első DSRL gépnek, tanulógépnek kiváló és imádni fogod. Én nyár végén vettem egyet, kompaktról váltottam, nem volt előtte DSLR-em, a különbségek döbbenetesek sebességben, képminőségben (alap obival is), kezelhetőségben. Szóval ha találsz szép darabot pár ezer expósan, egyértelmű. Nézegettem új gépeket is, de a használtakhoz képest aranyárban vannak.
Sajnos itthon nem sokat árulnak 20D-ből (szépet pláne nem), német eBay-en például sokkal nagyobb a kínálat, de ha kellő türelemmel és napi szinten figyeled a helyeket (Pixinfo, Index fórum, Vatera), akkor simán vehetsz. -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Kukcaman #4785 üzenetére
Ha megírsz egy hozzászólást, akkor szép pirossal látni fogsz egy olyan gombot, hogy "szerkesztés". Arra kattintva módosíthatod a hozzászólásodat, ha még valami eszedbe jut, nem kell újat írni. Amúgy, ahogy mondtam az egészen új gépeket kivéve egyetlen DSLR sem tud videót. Tehát a Pentax K100D sem, az *ist-k sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest