- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
makraipeter1 #5131 üzenetére
Ahogy előttem is mondták csak Paypalon keresztül üzletelj, és akkor valószínűleg nem lesz gond. A kis sárgák pedig úgy betudják csomagolni a cuccokat, hogy volt amikor elgondolkodtam, hogy nyissam ki
Az egyetlen amit meg kell gondolom szerintem az a garancia kérdése, én emiatt vettem inkább egy 500d-t itthon, mint kintről egy 550d-t
-
*Ropi*
félisten
válasz
Csak PayPalon keresztül üzletelj, hogy ha valami gond van, vissza tudd szedni a pénzedet.
-
máyköl
veterán
válasz
A te dolgod.
-
válasz
makraipeter1 #5124 üzenetére
Szerintem nem éri meg vázat venni kintről, inkább itthon egy újat és mellé egy használt obit. Ha kintről megveszed, és ráfaragsz, akkor meglehetősen sokat rákölthetsz... többet, mint a különbözet, mint amit most megspórolsz. Rengeteg mindent meg lehet venni kintről sőt szinte inkább csak onnan, de szerintem a garanciavesztés, annyira nem jó móka egy váz esetében.
(#5127) máyköl
Nem az értékkel van a gond, meg azzal, hogy nem kapod meg... hanem ha szar akkor mit kezd vele? -
máyköl
veterán
válasz
Én tuti nem rendelnék külföldről ilyen értékű cuccot, csakis személyesen. Még a magyar postára se bíznám.
-
ambushka
aktív tag
válasz
Én is nézelődtem az angol ebayen és volt pl. egy árus akinek 28ezer pozitív értékelése volt, emellé kb 2 negatív '99 óta. Ők egy év garanciát vállalnak rá.
-
mhorvat
senior tag
válasz
makraipeter1 #5097 üzenetére
Köszi! Utánaolvastam, teljesen korrekt, főleg ennyi pénzért. Azt olvastam, hogy szinkronkábelnek nincs rajta bemenet, valamilyen módon megoldható a vaku fényképezőgéptől történő elválasztása, kábellel való összeköttetés, hogy tőle messzebb is együttműködhessen a géppel?
-
válasz
makraipeter1 #5082 üzenetére
Nézz hozzá külső mikrofont is. A jobb félék sajnos nem olcsók, meg ha komoly gondolod a videózást akkor kell még egy steady cam állvány...
-
válasz
makraipeter1 #5079 üzenetére
Ha komolyan gondolod a videózást akkor 550D a külső mikrofon csatlakozó miatt.
Ha nem kell annyira a videó akkor 500D. Én is sokat örlődtem, de a tapasztalatom az hogy 6 hónap alatt egy videót csináltam -
johnjohn
addikt
válasz
makraipeter1 #5077 üzenetére
EOS 50 D használtan. Nagy is, jó is, csak videózni nem tud, de nem is biztos, hogy szempont. Nekem spec nem hiányzik belőle.
-
Picturemaker
őstag
válasz
makraipeter1 #5075 üzenetére
- zaj a 18MP ellenére elfogadható, kezelhető
- dinamikatartomány nagyon kicsi, néhány helyzetben a kép rovására megy,
(szerintem ez a legnagyobb hibája)
- néhány beállítás hiányzik, amit felsőbb kategóriában megszoktam és használok, (ez érthető, hiszen ez azért egy belépő gép)
- a váz túl kicsi és kényelmetlen (nekem legalábbis, de ez szubjektív)
- AWB néha eléggé mellé megy (de melyik gépnél nem?) -
*Ropi*
félisten
válasz
makraipeter1 #5069 üzenetére
Abból csak a Camera Kft.-ben tudják kiolvasni. 2500 Ft. kb.
-
*Ropi*
félisten
válasz
makraipeter1 #5063 üzenetére
Digital Photo Professional (DPP).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest