- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzola
tag
válasz
danihorvath #4261 üzenetére
attól függ milyen gyorsan fejlődsz. igazából ha veszel egy 500 vagy 550D-t, minőségileg, normális objektívvel nem fogsz miőségileg rosszabb képet csinálni, mint egy 40D-vel, bár igaz, xx0D-knek lassabb a fókusza és zajosabbak magasabb ISO-nál. én 500D-vel kezdtem, most váltottam 40-re, és ha nem kellett volna a videó tuti 40-nel kezdek, mert ott bármilyen gombbal és a két tárcsával azonnal be tudok állítani mindent. 500D után azért át kellett szoknom.
azt tudom javasolni, ha mindenképpen újonnan akarsz gépet venni, akkor az 550D tökéletes választás és imádtam, koncerteken is jól teljesített, markolattal pedig a fogása is elég jó lesz, azt mindenképp ajánlom, persze utángyártottat, minőségileg nincs sok különbség az eredetivel. a mostani IS-es 18-55-ös kitobit én személy szerint imádom, még most is használom. azért nem írtam az 500D-t, mert jelenleg jobban megéri már 550D-t venni, igaz nem a 18 megapixel miatt, az inkább hátrány, de jobb a fénymérése és picivel jobb minőségű a kijelzője.
más most nem jut eszembe.
-
gzola
tag
válasz
danihorvath #4259 üzenetére
ha nem kell videó én inkább használtan ajánlanék egy 40 vagy 50D-t
-
gzola
tag
válasz
danihorvath #4257 üzenetére
én ajánlom, de inkább akkor már 550D-t, ha nem használtan akarsz venni gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest