- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Lightroom, hacsak nem akarsz felesleges köröket futni a feldolgozásnál.
(#19520) Pikaa: Mi lenne, ha az Acrobat readert frissítenéd?
-
*Ropi*
félisten
Az ACR a 6.4.1-es verziótól támogatja a 600D-t.
Egyébként LR = ACR, csak más a körítés.
-
Fandango
veterán
-
Agostino
addikt
a második sem usa, hong-kong lesz az. az egy dolog, hogy kiírják item location usa. amikor majd megrendelted a terméket, azt mondják, hogy jajj, ott pont kifogyott a készlet, de küldünk neked innen. szóval az csak marketing.
másrészt: ezek uv szűrők, az előbb még polár kellett. ezek kb. semmire sem valók
-
zolka78
senior tag
Ebayről is lehet nem hamisítvány, jó minőségű Kenko CPL szűrőt venni. Néz körül a neten, hogy ezen a téren mik a hamis kenko gyártmányok jellemzői. Ha viszonylag kicsit drágábban találsz Kenkot mint a nagy olcsó átlag és az eladó linkeli azokat a képeket a termékről amik jellemezhetik a hamis darabokat, akkor nem igazán futsz bele hamis szűrőbe. Én is vettem ebayon kenkót fele annyiért mint itthon, de drágább is volt mint a többi nagy átlag, és jó is.
-
Agostino
addikt
polár. a fémen ugyan nem megy, de azt kompenzálhatod azzal, hogy nem éles fényforrást használsz, hanem szépen elszórod. tényleg érdemes lenne softboxban dolgoznod, ha ez még nem eldöntött dolog. házilag is össze lehet rakni, nem nagy tétel összedobni. a polár a porcelán és üvegpohárral el fog boldogulni. egyébként is jó befektetés, ez szerintem vitán felül áll. nyáron nyersz vele plusz órákat fotózáshoz, hiszen csillapítani tudja az éles napfény mindent beégető hatását valamelyest.
-
Agostino
addikt
hát az egyes márkáknak kicsit utána kell kutatni. sok szűrőtesztelő oldal létezik, bár a legtöbb angolul íródott. ez a tíz dolcsis dolog nekem még kicsit gyanús, bár ki tudja. arra azért figyelj mindenképpen, hogy a szűrő ahhoz a lencséhez passzoljon, amivel dolgozni szeretnél. egy 55 ös nem fog felmenni értelemszerűen egy 67-es lencsére.
-
Agostino
addikt
szűrőből hoya imo és amúgy beltérre nyugodtan mehet polár. lehet venni kínait és lehet, hogy nem is fogsz mellé vele, de tekintettel arra, hogy minden lencse elé helyezett egyéb motyó valamilyen szinten vissza vesz a lencse tudásából, érdemes már olyasvalamit eléje rakni, ami csak nagyon kicsi mértékben szól bele a lencse teendőibe. tehát, ha már elé raksz valamit, az ne szar legyen. kollégám vett valami kínai polárt, csak egy ezres volt, minek vettem én meg tízezrest - mondogatta nekem anno. aztán persze nem értette miért olyan furcsák a képei. elkértem a szűrőt, megforgattam és ahogyan átnéztem rajta forgatás közben, már láttam, hogy torzít. egyenesből egy helyen olyan szép görbét rajzolt. pazar volt.
tl,dr: szűrőből megbízhatót, ne sprórolj rajta. beltérre polár a tükrüződések miatt nem rossz döntés. plusz cirkulárt javasolnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest