-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
qnadam #23187 üzenetére
Persze: nem tudod egyszerre őket is képelni meg közben még mondjuk vágóképet is rögzíteni.
Igen, általában sokat akar a szarka...Ismerős a történet: videós kolléga kapott olyan árajánlatkérést, amiben szó szerint le volt írva, hogy mindent kérnek de minél olcsóbban.
Mit ne mondjak: feldobta a napunkat.
-
_seth_
veterán
válasz
qnadam #22931 üzenetére
Én 7e forintért vettem az enyémet, gyakorlatilag új és volt hozzá egy hibátlan, karc és pormentes 28-90-es obi is
Előtte volt rövid ideig EOS 300-as filmes gépem ami a klasszikus kialakítású de a V-s változat sokkal kényelmesebb
Az YN568EXII-es vakut is kezeli, az 50 1.8-at is kezeli persze
-
JohnyBlue
addikt
válasz
qnadam #22893 üzenetére
az okés, hogy sötétben "emberek" között elég a napellenző védelme. Én mindig attól "parázok" hogy amikor az árokban kattingatom visszafele a közönséget akkor kapok egy korsó sört az obira
Emiatt van fent a szűrő
-
válasz
qnadam #22534 üzenetére
Köszi megsasolom!
A helyzet az én jpeg-ben mentem a képeket és azt szeretném az androidos tabletemre átküldeni.
Jól értelmezem, hogy nem gond neki, ha jpeg-ben vannak mentve a gépre a képeim ?
"This app goes even further than just copying jpeg files from the camera. If you shoot raw, CR2-Thumbnailer can extract the jpeg image that is embedded inside the raw file. That way you don’t have to switch to raw+jpeg when you want to upload a photo with your mobile. Fantastic!"
-
válasz
qnadam #22510 üzenetére
Én most rendeltem meg az eredetit, kíváncsi vagyok rá.
BTW bementem itt Houston-ban egy Best Buy-ba, hogy elhozok egy 6D kitet, de persze pont kifogyott, de azért az eladó jól megmagyarázta nekem, hogy hülyeség a 6D, mirrorless Sony-t kő venni 24-70-es obival, mert az pont van is nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest