Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka78

    senior tag

    válasz vegyszer #9895 üzenetére

    "Csak eredetileg nekem az volt magától érthetődő volt, hogy ez nem különleges dolog, hogy manuálisan állítsak keresőben élességet."

    Igen, szerintem is ez lenne a normális csak nekünk akik belépőszintű gépet használunk nekünk már csak az egérmozi jutott :D .
    Magic Lantern, ez egy mókolt firmware amit azért csináltak, hogy a köztudottan jobb dolgokra is képes hardver, már használható legyen olyan dolgokban is amiről csak álmodoztunk. Elsősorban videó miatt kezdték el fejleszteni a többi meg jött utána. Teljesen ingyenes és lehet felrakni teljes értékűnek, és úgy is hogy nem telepíted fel csak egy bootolható memkártyára másolod a dolgokat. Ebben az esetben nem módosítja a gép alapszoftverjét, hanem csak betölt a bekapcsolás után. Nekem fel van rakva teljesen a gépre és eddig semmi problémát nem okozott, leszámítva, hogy gyorsabban merül az akksi. Egyszerű a telepítése mint a faék. Az igaz, hogy ki írják mindenki csak a saját felelősségére és, hogy tönkre teheti a gépet, de ezt muszáj. Az is igaz, hogy tényleg volt olyan akinek féltéglát csinált a gépéből, de sokkal többen használják nagy megelégedéssel, és azt sem lehet tudni, hogy ő cseszett el valamit vagy tényleg a software a hibás.

    (#9894) copass Az 1100D-re még csak tesztelőket keresnek ha jól értelmezem. Nincs végleges verzió.

    Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

Új hozzászólás Aktív témák