Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr V

    őstag

    válasz DJ. Ru$y #7654 üzenetére

    Márkaügyileg az objektíveket nézegesd, h melyiknek milyen a képminősége. Utána válogass a vázak és a szolgáltatásaik között. Sok időt érdemes eltölteni a kereséssel, megéri. (sztem canon akkor jobb, ha tetszenek a régebbi mechanikus objektívek rajzolatai, azokat minőségromlás nélkül lehet használni, adapterrel, amőgy meg a különbségek azonos évjáratú, kategóriájú vázak között kb 0. Amikor a 40d-met vettem a ninkon 300dvel kb együtt jött ki. Képminősége kb teljesen egyforma, talán kissé kevésbé zajos magasabb iso-n és gyorsabb a váz sorozata, de a nikon portrémarkolattal már jobb sorozatban, de azzal már másik árkategória.)
    Sztem egy jó használtal jobban jársz, nincs akkora értékvesztése, mint egy újnak és azonos áron jobb tudásút kapsz egy újhoz képest.
    Sztem 10 Mpixelesnél nincs sok értelme a többnek, mert azt csak a drága objektívek tudják kihasználni, de van amikor már azok sem.

    Kezd el most keresni, híreket olvasni, h mi fog kijönni. Karácsonykor nyomottabbak az árak, hátha jönnek ki újabb vázak és az előző generációnak nyomják le az árát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák